- Konu Yazar
Arkadaşlar merhabalar bu başlığı açmamın iki sebebi vardır 1.nci sizlerden bilgi almak 2 fark edilin edin dikkatli sürün gel gelelim asıl sebebime;
20.12.2009 saat.19.07 sıralarında kaza geçirmiş bulunuyorum.tali yoldan ana yola çıkmak üzereyken arkamdan gelen fiat-ducato marka minibüs arka sol yandan(sinyal kısmı) vurmuştur 15-20 km hızla bende 5-10 km hızla ana yola giriş yapıcaktım neyseki kaza meydana geldi motoru sola yatırdım sol ayak bileğim deponun altında kaldı(cbr 125) neyse polis filan çağırdık zabıt tuttuk vsvs gittik tabi şuan ayağım kırık yatmaktayım
şimdi asıl nedenime geliyorum biliyorum okurken çok sıkıldınız... motoru dün sabah honda yetkili servise çektik verdik karşı tarafın ruhsatını sigortasını vsvs veerdik demesinmi honda bizim bu sigorta şirketiyle anlaşmamız yok biz motoru yaparız exper gelir kaza suç oranı belirler sizde 2 hafta sonra paranızı alırsınız... şimdi ne yaplabilirm arkadaşlar motor 800 850 gibi masrafı var 2 sinyal 300 zaten
( suçlu %101 karşı taraf onu herkes diyor çarpan kişide ama şimdi gel bunu expere anlat %50 %50 verirse motorumu nasıl çıkarırım servisden bilmiyorum ne yapmalaıyım arkadaşlar...verecek param yok çalışamıyorumda şuan
20.12.2009 saat.19.07 sıralarında kaza geçirmiş bulunuyorum.tali yoldan ana yola çıkmak üzereyken arkamdan gelen fiat-ducato marka minibüs arka sol yandan(sinyal kısmı) vurmuştur 15-20 km hızla bende 5-10 km hızla ana yola giriş yapıcaktım neyseki kaza meydana geldi motoru sola yatırdım sol ayak bileğim deponun altında kaldı(cbr 125) neyse polis filan çağırdık zabıt tuttuk vsvs gittik tabi şuan ayağım kırık yatmaktayım