Artık lastiğim patlayacak diye korkmuyorum

---------- Post added at 00:17 ---------- Previous post was at 00:06 ----------

[/COLOR]
abi meraba ben faruk yalova gezisinden.şimdi bu işe çok şaşırdım.ben balans yaşamadım.titreşim de azaldı diyebilirim
konuyu açsanız iyi olur,yani yaptırdığınız yere hasap sordunuzmu vs.en iddialı olduklarıda balansı sağladığı
h-koksal arkadaş bana uygulamayı yapan arkadaş.bir yorumu olabilirmi.dozaj önemli burada anladığım kadarıyla

Faruk kardeşim selamlar. Geziden sonra görüşememiştik.
Bu uygulamayı ve bayiliğini yapan bir akrabamdı.Ağbimin ve benim otomobilime bu uygulamayı yaptırtmıştık.Benim karşı karşıya kaldığım durumdan o da muzdarip olmuştu. Hatta lastiklerden müthiş bir gürültü geldiğini söylemişti.Lastikçiye gidip temizletmek istediğimi söylediğimde aynı şikayeti pek çok kişinin yaşadığını ve lastiğini temizlettiğini söyledi.Kimbilir hata sadece uygulama yapan bayideydi (zaten daha sonra bu işi bıraktı). Lastikler belli koşullarda gerçekten patlamıyordu ama uzun yolda müthiş vibrasyon yapıyordu.
Velhasıl kelam bu işlemi yaptırmak istiyorsak tecrübesi ve referansı olan yerlerde yaptırmanın faydası var diye düşünüyorum.

Faruk kardeşim selamlar. Geziden sonra görüşememiştik.
Bu uygulamayı ve bayiliğini yapan bir akrabamdı.Ağbimin ve benim otomobilime bu uygulamayı yaptırtmıştık.Benim karşı karşıya kaldığım durumdan o da muzdarip olmuştu. Hatta lastiklerden müthiş bir gürültü geldiğini söylemişti.Lastikçiye gidip temizletmek istediğimi söylediğimde aynı şikayeti pek çok kişinin yaşadığını ve lastiğini temizlettiğini söyledi.Kimbilir hata sadece uygulama yapan bayideydi (zaten daha sonra bu işi bıraktı). Lastikler belli koşullarda gerçekten patlamıyordu ama uzun yolda müthiş vibrasyon yapıyordu.
Velhasıl kelam bu işlemi yaptırmak istiyorsak tecrübesi ve referansı olan yerlerde yaptırmanın faydası var diye düşünüyorum.

benim ürünün adı ride-on.aynı şeydenmi bahsediyoruz acaba?ben 100 km hızda vibrasyon olmadı zaten motosiklet için uygulama yapan bir yer var

Ben kendi motosikletime yaparak başladım ve test yaptım.
Otomobilde kullanması için arkadaşımada yaptım bir şikayeti olmadı her zaman birlikte vakit geçiririz, sürekli soruyorum bir sorun varmı diye,çünkü uygularken bende merak ediyorum herşey ticaret için değil ,bilmediğimiz yeni bir çok şey var ve bunları firmalar bize satarken olmayan şeyleri de vaat edenler oluyor .
şöyle bir şeyler aktarıyım ;
-Bu ilaç yoğun jöle kıvamında o yüzden lastik belli bir hızda döndükten sonra içinde sabit bir yerde tutunuyor, lastiği söküp kontrol etttiğimde akmadığını elimle dokunduğumda elime yapıştığını ve lastiğe dışardan el ile sürüldüğünde ise sanki lastiği ilk günkü gibi temizliyomuş gibi bir hale getiriyor ,sanırım kullanılan kimyasal malzemenin reaksiyonu sonucu .
-Lastiğin içine uygulama yaptıran 100'den fazla motosiklet varki 2-3 tanesi dışında daha şikayet gelmedi( inş. gelmez :) )hatta gelip burda çivi çıkarttıranlar oluyor :)
-Ses konusu ilginç bence fazla hava var lastikte çünkü ürünü anlattığım gibi kendi motorumda da kullanıyorum ses yok, kimseden de gelmedi şikayet , arabasına yaptığım arkadaşımdan da dahil ,ki çok pipirikli çıt gelse durup bakar bizdenmi ses geliyor diye.
Kişisel görüşüm yaptırmak hiç olmamasından çok daha iyidir.

Ben kendi motosikletime yaparak başladım ve test yaptım.
Otomobilde kullanması için arkadaşımada yaptım bir şikayeti olmadı her zaman birlikte vakit geçiririz, sürekli soruyorum bir sorun varmı diye,çünkü uygularken bende merak ediyorum herşey ticaret için değil ,bilmediğimiz yeni bir çok şey var ve bunları firmalar bize satarken olmayan şeyleri de vaat edenler oluyor .
şöyle bir şeyler aktarıyım ;
-Bu ilaç yoğun jöle kıvamında o yüzden lastik belli bir hızda döndükten sonra içinde sabit bir yerde tutunuyor, lastiği söküp kontrol etttiğimde akmadığını elimle dokunduğumda elime yapıştığını ve lastiğe dışardan el ile sürüldüğünde ise sanki lastiği ilk günkü gibi temizliyomuş gibi bir hale getiriyor ,sanırım kullanılan kimyasal malzemenin reaksiyonu sonucu .
-Lastiğin içine uygulama yaptıran 100'den fazla motosiklet varki 2-3 tanesi dışında daha şikayet gelmedi( inş. gelmez :) )hatta gelip burda çivi çıkarttıranlar oluyor :)
-Ses konusu ilginç bence fazla hava var lastikte çünkü ürünü anlattığım gibi kendi motorumda da kullanıyorum ses yok, kimseden de gelmedi şikayet , arabasına yaptığım arkadaşımdan da dahil ,ki çok pipirikli çıt gelse durup bakar bizdenmi ses geliyor diye.
Kişisel görüşüm yaptırmak hiç olmamasından çok daha iyidir.

Hocam elinize sağlık. Ankarada bu işi yapan kişiler var mı, tavsiye edebileceğiniz yada tanıdığınız/bildiğiniz...??

benim ürünün adı ride-on.aynı şeydenmi bahsediyoruz acaba?ben 100 km hızda vibrasyon olmadı zaten motosiklet için uygulama yapan bir yer var

2 Yada 3 sene önce uygulama yaptırtmıştım,ürünün adını hatırlamıyorum ama '' ride-on '' değildi.ABD menşeyli bir üründü,beyaz renkli boza kıvamındaydı.Vibrasyon ve uğultuyu 120 km den sonra yapıyordu 140-150 lere çıkınca uğultu çekilmez oluyordu.
Bir çeşit geniş kaplı silindirik yapıya sahip bir pompayla siboplardan enjekte edilmişti.Sanırım uygulama hatası yapılmıştı yada Türkiye'ye ilk getirip uygulama yapanlar acemice yapıp kötü sonuç alınmıştı.

Son düzenleme:
2 Yada 3 sene önce uygulama yaptırtmıştım,ürünün adını hatırlamıyorum ama '' ride-on '' değildi.ABD menşeyli bir üründü,beyaz renkli boza kıvamındaydı.Vibrasyon ve uğultuyu 120 km den sonra yapıyordu 140-150 lere çıkınca uğultu çekilmez oluyordu.
Bir çeşit geniş kaplı silindirik yapıya sahip bir pompayla siboplardan enjekte edilmişti.Sanırım uygulama hatası yapılmıştı yada Türkiye'ye ilk getirip uygulama yapanlar acemice yapıp kötü sonuç alınmıştı.
abi şimdi rahatladım aynı marka olmadığı için

sanırım sadece tubeless lastiklere uygulanabilen bir malzeme bu, benim gibi tel jant kullanan ve maalesefde zorunlu olarak şambriyel kullananlar yine patlak lastik derdi ile uğraşacaklar gibi gibi =(

Ben bu ürünü biraz araştırmıştım. Yabancı menşeli bir ürün olduğu için orijinal sitesini de bulup okudum. Tubeless lastiklerde 6mm'ye kadar patlamaları %95 oranında engellediğini ancak şambrellilerde 3mm'ye kadar %60 - 65 civarında bir başarı kaydettiğini yazmışlar. Hiç yoktan iyidir düşüncesiyle yaptırmayı da planlıyordum ancak bir türlü fırsat bulamadım...

Teşekkür ederim.Firma yetkilileri ile görüşürüp ürünün kolaylıkla uygulanabileceği tüp şeklinde olanından getirmelerini talep ettim ,geldiği takdirde bilgilendiririm .

Teşekkür ederim.Firma yetkilileri ile görüşürüp ürünün kolaylıkla uygulanabileceği tüp şeklinde olanından getirmelerini talep ettim ,geldiği takdirde bilgilendiririm .

Hocam Ankarada bu iş ile uğraşan birileri yok sanırım. Farklı marka veya taklit edenlere maruz kalmamak için ısrarla soruyorum, kusura bakmayın.

evet internette görmüştüm tüp olanlarını,kendin uygula tarzında
ama bu iş benzincide olur uygulama sonrası hava basmak için

Hocam Ankarada bu iş ile uğraşan birileri yok sanırım. Farklı marka veya taklit edenlere maruz kalmamak için ısrarla soruyorum, kusura bakmayın.
Evet yok malesef Ankara'da uygulama yapan ,bahsettiğim gibi kendin uygulayabileceğin tüp şeklinde gelince bilgilendiricem.

Evet beklenen ürün geldi :)
, lastik ölçülerini söylersen ben gereken miktarı belirtirim.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...-on-lastik-koruma-sistemi-tup-61001655/detay/

Öncelikle benim motor RT125-Karion. Lastikler iç lastikli. Ama bir kullanıcı tekeri patlattıktan sonra lastikçide iç lastiği çıkartıp tubless olarak kullanmaya devam etimiş. Yani lastiğimi tubless olarak kullanma ihtimalim de var sanırım.

İç lastikli veya lastiksiz olarak miktarları belirtebilirsen çok sevinirim. Lastikler, Ön; 130/80 18" Arka; 180/80 14"

@Farcob:
son durum nedir, balans konusunda ilerleyen km.lerde sıkıntı oldu mu? lastiğiniz patlayıp ta inmediğini deneyimlediniz mi?

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
Bu tüp halinde satılıyor zaten 2 defa kullandım araba ve motor da senelerdir. Çantada muhakkak vardır bir adet

faruk abi senle bugün tanıştık yılmaz abinin orada filitreni değiştirirken bunu anadolu yakasında yapan yokmu

bu madde sonucta bır agırlık degılmı extra olarak motora + yuk olucak mı? Bnm motor ıc lastıklı en korktugum olay anıden patlarsa ne yyaparım ne ederım nası soker tamıre gotururum..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar