Sadece motorculara değil, tenha bir köy yolundan geçerken de selam vermek güzel oluyor, traktörle gelene, yol kenarındaki yaşlı amcaya, kenardaki çobana ...
Sol elle ... veya, tam dönüyorken falan, başla ...
Kendimi, Vulkanlıların işaretini yapıyormuş gibi hissediyorum, beş parmakla \\// / ... dünyalı , biz dostuz ...
Motosikletlilerle, duruma göre kornayla veya sol el V işareti yerden göstererek selamlaştığım oldu

...
Daha çok çevre yolunda, uzun yolda... Yoksa, şehir içinde, zırt pırt, pek öyle kimse kimsenin umrunda değil zaten, olmasına da gerek yok ...
Aynı marka motor denk geldiğinde, şehir içinde de, sağa çekip muhabbet etmişliğimiz de oldu... CR1 ile ...
Danadan henüz buralarda başkaca göremedim
Selamlaşmak iyidir ...
Hatta geçende Antalya'ya inerken (bu son Antalya muhabbetini daha çok ederim ben, baya güzel geçtiydi

) , yolda giderken yanımdan ok gibi geçen ve sonradan CBR600F olduğunu öğrendiğim motosikletliyle de selamlaşmıştık... kornayla... Sonra ben ona yetiştim... yavaşladığı için ... yoksa yetişmem mümkün değil ... Ispartadan yarım saat sonra çıkmış benden, yolda yetişti.. ara ara 200 basmış, vay anasını ... ne diyordum... yetiştim ... bildiğin sol elle çay karıştırma işareti yaptım

... molaya girdik, çay içtik, tanıştık

... Antalya'ya birlikte indik ...
Ben bir ara önden gazladım, 140-144, ne varsa yardırıyorum ... CBR600F, mermi gibi geçti gitti yanımdan... artık kaça çıktıysa

...
Velhasıl, selamlaşmak iyidir ...