Artık japon commuter efsanesi bitti mi?

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Bence Haluk Hoca'nın güçle müçle işi yok, deli gibi kuvvetli makine de alsa şu anki temposunu bozmayacaktır.
O hiç belli olmaz; insanın elinin altında olunca kullanası gelir. Zaten bundaki keyif yüksek süratten değil, gaza abanınca hayvan gibi tepki vermesinden, 50'den 100'e, 100'den 150'ye hop diye çıkmasından gelir gibi. Uzun süre yüksek hızda sürmekten zevk alınacak bir motosiklet değil.

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
O hiç belli olmaz; insanın elinin altında olunca kullanası gelir. Zaten bundaki keyif yüksek süratten değil, gaza abanınca hayvan gibi tepki vermesinden, 50'den 100'e, 100'den 150'ye hop diye çıkmasından gelir gibi. Uzun süre yüksek hızda sürmekten zevk alınacak bir motosiklet değil.
Elinin altinda guc olmasi guzel bisey ama 250 cc ve altindaki hafif motorlarin ceviklik hissi de farkli. @tommygun a katiliyorum.
Kendisi biseyler dese de ogrensek😂

Motosikleti
Elinin altinda guc olmasi guzel bisey ama 250 cc ve altindaki hafif motorlarin ceviklik hissi de farkli. @tommygun a katiliyorum.
Kendisi biseyler dese de ogrensek😂
O klasmanda bir 690'dan daha çevik bir şey düşünemedim. :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

690 güzel makine, sana bana gelir ama Haluk Hoca'ya gelmez.
Yani motosiklet koleksiyonuna bakarsak öyle gibi :)

Fuarda 690 SMT vardı valla başında vakit geçirdiğim üzerine oturduğum fuardaki tek motordu.

Ged

Motosikleti
O klasmanda bir 690'dan daha çevik bir şey düşünemedim. :)

Yani motosiklet koleksiyonuna bakarsak öyle gibi :)

Fuarda 690 SMT vardı valla başında vakit geçirdiğim üzerine oturduğum fuardaki tek motordu.
Ben ilk cf moto dual ve mt450ye oturdum, sonra cg, sonra motoguzzi😂
Ceviklik derken hafifligi kastetmistim

Motosikleti
Ben ilk cf moto dual ve mt450ye oturdum, sonra cg, sonra motoguzzi😂
Ceviklik derken hafifligi kastetmistim
Aslında mt450'ye ben de oturdum; çok alçak. Bir de yeşil v7 sport (çok güzel la, bacaklar çok kıvrılmasa kullanılır aslında). Ama ağzımı en çok sulandıran 690 SMT idi.

690 Enduro ile CRF250L Rally aynı ağırlıkta sayılır.

• Beğen
Tepkiler: Ged

Ged

Motosikleti
Aslında mt450'ye ben de oturdum; çok alçak. Bir de yeşil v7 sport (çok güzel la, bacaklar çok kıvrılmasa kullanılır aslında). Ama ağzımı en çok sulandıran 690 SMT idi.

690 Enduro ile CRF250L Rally aynı ağırlıkta sayılır.
Olsun, cok pahali😂
Ben v85in ergonomisini begendim😬

Ged

Motosikleti
690 Enduro benim gibi dede düşmanı olan insanların motosikleti. :D
90larda carmageddon diye bi oyun vardi. Arabayla insanlari ezdikce puan kazaniyordun. Artistik hareket yaparak ezersen puan artiyordu, ezdigin yasli, hamile, bebekli ise de artiyordu. Artistik seilde bu gruptan insan ezince en yuksek puani aliyordun😂 bulursan bi oyna😂

Motosikleti
Ns200 15"
90larda carmageddon diye bi oyun vardi. Arabayla insanlari ezdikce puan kazaniyordun. Artistik hareket yaparak ezersen puan artiyordu, ezdigin yasli, hamile, bebekli ise de artiyordu. Artistik seilde bu gruptan insan ezince en yuksek puani aliyordun😂 bulursan bi oyna😂
Yapımcısı kayıp akrabam olabilir. :D

Motosikleti
En yüksek puanı yanından geçerken kapı açmak veriyordu sanırım. 🤣

Motosikleti
Crf250 L - Wave 110i - Crypton S - CB125F
Bence hayatta yuksek ccye gecmez😂
Yazdım bunu kenara. 🤭 🫣😆:ROFLMAO:

Aynı dönemlerde bunun motosiklet versiyonu vardı Road Rash diye. Yolda seni düşürmeye çalışan diğer sokak yarışçıları ve motosikletli polisleri devirince puan alıyordun. Çok keyifliydi. :ROFLMAO:

Motosikleti
Crf250 L - Wave 110i - Crypton S - CB125F
690 güzel makine, sana bana gelir ama Haluk Hoca'ya gelmez.
Gelir gelir. Hem de çok güzel gelir de dediğim gibi önceki serilerde çok alakasız sıkıntılar çıkarttığı için hep uzak durduğum bir makinaydı. Yeni nesil bir rüştünü ispat etsin, bakarız o zaman.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar