artık bi ucundan başlama vakti

merhabalar! söyleyeceğim şeyle o yıllar övünüyordum ama şimdi garip bir uanç duyuyorum: 10 yaşımdan beri araba kullanıyorum ve 13 yaşımdan beri de trafikteyim.evet çok kötü bir örnek ama böyle şeylerin olabileceğinin farkına varılması açısından belirtmek istedim belki trafikteki dikkatinizi güçlendirir açısından.Şu an 22 yaşındayım ve hiçbir kazam yok Allah'a şükür.

Müzikle uğraşıyorum.gitar davul ve klavye çalıyorum.Daha önceden progressive ve power metal yapıyordum ama şu an rock müzik yapıyorum.Hologram grubunda elektro gitar çalıyorum.Bir çok hobim var resim,fotoğraf,müzik gerçekleştirebildiklerim.lise yıllarında derslerimi olumsuz etkilememesi açısından müzikten uzak durmaya çalıştım ama tam beceremedim şimdi üniversitede daha da yoğunlaştım müzik üzerine ancak motorsiklet tutkum da bir taraftan can çekişiyor sanırım ilgisizliğim yüzünden benden intikam almak uğruna her motorsiklet sesi duyuşumda yüreğimi hoplatıyor ve geçen motorsiklete ani bir refleksle dönüp bakmama neden oluyor.Maddiyat nedeniyle müzikle ilgili ekipmanlarımı anca toparladım ama bir motorsiklet almak o kadar kolay olmuyor.o yüzden şimdi çalışmaya başlama kararı aldım ve bu şekilde para biriktirip motorsiklet almayı planlıyorum.
Kişi kendini bilmeli:p Hız tutkumun arabaya nasıl yansıdığını bildiğim için motorsiklet almaktan korkuyorum açıkcası çünkü arabanın dışında düşüncelerim başka oluyor mantıklı düşünebiliyorum ama arabanın içine girdiğimde herşey bambaşka oluyor.motorsiklette de böyle bi durum olmasından korkuyordum ama sanırım bu sitedeki tecrübeli ve duyarlı arkadaşlar sayesinde kendimi daha kolay eğitebilirim yada dizginlemeyi öğrenebilirim.
böyle bir sitede duyarlı ve mantıklı insanların toplanması,yeni başlayanlar için çok büyük veli nimet.herkese çok teşekkür ediyorum.

aramıza hoşgeldin :)
seninle çok fazla ortak noktamız olduğunu görüyorum :)
ben de para biriktirdim müzik ekipmanı aldım, daha sonra para briktirdim motosiklet aldım.
umarım sen de istediğin motosiklete kavuşursun.
bilinçli olmanı takdirle karşılıyor ve kurallara uyan bir sürücü olacağını tahmin ediyorum:)
görüşmek üzere.

tuğçe ve lespaul çok teşekkür ederim ilginiz için:D o zaman ortak olmayan tek noktamız benim gibson sevmemem:D ibanez ve jackson kullanıyorum.:D iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim;)

bende burdayım

merhaba arkadaslar uzun zamandır mt deyim ama üye degildim bugun üye oldum herkese kazasız sürüsler diliyorum:bounce:

Hoşgeldin arkadaş.
İlk izlenimlerim olarak şunu diyebilirim: sorduğun-danıştığın konuya ve yaklaşımına bakarsak aklı fikri yerinde bir arkadaşımızsın. motosikletten korkmazsan içten içe ve kendine çok güvenirsen tehlikeli olabilir. Motosiklet senin de endişelendiğin gibi sadece Hız Tutkusu için değildir. Elbette yarışçı arkadaşlarımız da var, hızı-rekabeti usulünce yaşayan kardeşlerimiz. Ama motor aynı zamanda seninde seveceğin gibi özgürlük, alıp başını tabiata girmek, yolları ülkeyi dünyayı tanımak, eşin ve dostlarınla bunları paylaşmak demektir. ıssız bir coğrafyada arkadaşlarınla ateş başında müzik paylaşmak, resim gibi doğayı gözlerine sindirmek.....
soruların ve endişelerin makul, zamanı geldiğinde hepsinin yerli yerine oturacağını biliyorum.
Sana tek tavsiyem ki farkındasın zaten: enstruman da hata yapma şansın olabilir belki, yanlış bir akor, yanlış ritm gibi. Bunu kariyerinle bile ödeyebilirsin çok acıdır. Ancak motor da parçayı baştan çalmak imkansızdır. İyi çalışmalı, hatasız çalmalı-sürmelisindir:)

hoşbulduk arkadaşlar teşekkürler. muzaffer abi süpersin anlatımın çok güzel iki tekerle 6 teli kimse bu kadar bağdaştıramazdı sanırım:D

Selam Kardes Aramıza Hoşgeidlnn Kalıcı Olman dileğiylee vee İnşallah istediğin Motora kavuşursun :bounce:

kral kardeşim çok teşekkür ederim bende kalıcı olmayı umuyorum ama sanırım bir motor edinene kadar pek aktif olamayacağım:D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar