Artık benimde motopisikletim var !!!

Abi airbraşhı yapan adam önce komple sentetik boya vurmuş sonra o desenleri yapmış sonuç 750 tl:)Ben olsaydım o parayı vermezdim,bence o parayı hak etmiyor bu çalışma.

hayırlı olsun motorun. güle güle kullan kaza bela görmeyesin

motoru kullanmayı öğrenmek istiyorsan. hele hele düşmeden. benden sana tavsiye kaldırırken gazla oynama. debriyajla oyna bu işin tekniği bu

gaza az fazla dokunursun moto öne doğru atılır sen de gidonu daha da sıkı tutmaya çalışırken elin gaza yüklenir ve kendini yerde bulursun

kalkmayacağını anladıkça debriyajı sık geri.

bir de en güzel risksiz öğrenme şeklin. rölantiyi arttırıp gaz koluna dokunmadan debriyaj bırakarak motorun kendi kendine hareket etmesidir.

şimdi bir motosikletçiye git rölantiyi 3500 devire arttırt. ve gaza basmadan stop ettirmeden kalkışının güzelliğini izle. 1 hafta sonra geri rölantiyi düşürtürsün.

veya sen kendin rölanti vidasını az çevir

hayırlı olsun motorun. güle güle kullan kaza bela görmeyesin

motoru kullanmayı öğrenmek istiyorsan. hele hele düşmeden. benden sana tavsiye kaldırırken gazla oynama. debriyajla oyna bu işin tekniği bu

gaza az fazla dokunursun moto öne doğru atılır sen de gidonu daha da sıkı tutmaya çalışırken elin gaza yüklenir ve kendini yerde bulursun

kalkmayacağını anladıkça debriyajı sık geri.

bir de en güzel risksiz öğrenme şeklin. rölantiyi arttırıp gaz koluna dokunmadan debriyaj bırakarak motorun kendi kendine hareket etmesidir.

şimdi bir motosikletçiye git rölantiyi 3500 devire arttırt. ve gaza basmadan stop ettirmeden kalkışının güzelliğini izle. 1 hafta sonra geri rölantiyi düşürtürsün.

veya sen kendin rölanti vidasını az çevir

Teşekkürler tavsiyeleriniz için dediğiniz gibi debriyajla kullanmaya çalışacam.:)

hayırlı uğurlu olsun allah kazasız belasız asfalt yüzü görmeden kullanmayı nasip eder umarım :cat:

bu arada avatarındaki alucard'dan hellsing izlediğin belli oluyor

hayırlı uğurlu olsun allah kazasız belasız asfalt yüzü görmeden kullanmayı nasip eder umarım :cat:

bu arada avatarındaki alucard'dan hellsing izlediğin belli oluyor

Evet çok beğendiğim bir anime.MTV nin verdiği serileri izledim yetmedi ovaları izledim geçende altyazı olmadan japonca falan demedim ova 6 yı izledim:)Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim.:rendeer:Elimden geldiğince dikkatli kullanıcam bu akşam ilk denemeyi yaparım artık:)Çünkü bugün kask,mont,eldiven,dizlik dörtlüsünü tamamlamış bulunuyorum:)Mont ve dizlik yoktu sürmeye cesaret edememiştim açıkcası:mrgreen:

Son düzenleme:
allah kaza bela rast getırmesın ferkan,
umarım sende çabuk gaza gelenlerden olmazsın :)

Hayırlı Uğurlu Olsun...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar