Artık bende varım..

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
şimdiden ne istediğine karar vermiş olman güzel.şimdiden hayırlı olsun
hoşgeldin :king:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kardişşşşşş hojgeldin.hele gurban şantiyene gurban oluram ben seniggnn :flower: :flower: :flower:

sende hoşgeldiiiiin en kısa zamanda motosiklet sahibi olman dileğiyleee :thumleft:

selam hoşgeldin ....

çok doğru bir karar yani ilkönce ehliyet sonra motor .. hayırlısıyla motorlar ehliyetten sonra hadi bakalım bende bekliyorum gel 7 ocak gellllllllllllll........

takavci hoş geldin motorun olması önemli değil iki teker ruhun yeter bende adanalıyım yardımcı olabileceğim bir şey varsa elimden geleni seve seve yaparım :rendeer:

Buraya gelmekle hayatının en doğru şeyini yaptın .. Hoşgeldin .. :rendeer:

Selam Takavcı... Beni izle hem anacığının gönlünü yaparsın, hem ehliyet alırsın, hem motor alırsın, hem de bu dünyadan zevk alırsın...
Motor almanın
1. şartı evliysen hanımının bekarsan anacığını rızasını almaktır.
2.şart bu siteyi kanun hükmünde belirleyip her konuyu takip etmendir. Ne istersen sor... Her konunun bir uzmanı var. Ve yardımcı olmaktan zevk duyuyorlar.
3.şart; asla A2 ehliyetin olmadan motorlanıp yollara düşme...
4.şart; A2 aldıktan sonra önce kask sonra motor adımını at..
5.şart; burası motor sevdalılarının yeridir, yüreğindeki motor alevini hiç söndürme...
:rendeer:
24 saat ne zaman istersen siteyi ziyaret et, göreceksinki burası hep yaşayan bir yerdir... Mutlaka muhabbet edecek bir motorsevdalısı bulursun...
:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dostummm hoş geldin aramıza :rendeer:

Arkadaşlar bu ne ilgi bu ne alaka, açıkçası bu kadarını beklemiyordum, herkese Teşekkür ederim.
Hoşbulduk. :rendeer:

takavci, güzel bir tanışma mesajı ve sıcak bir karşılama evet aramıza hoş geldin :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar