artık bende varım

değerli arkadaşlarım,
hiç ilgim olmayan motor sporuna,10-11 mart köyceğiz gezisi ile müstakbel eşim kanalı ile katıldım.doğrusunu isterseniz şimdiye kadar bu spora ilgi duymadığım için üzüldüm.paylaşmanın,dostluğun,hoş sohbetlerin en ileri safhada olduğunu gördüm.bana bu duyguları yaşatan,vesile olan önce müstakbel eşim xeyna´ya
daha sonrada orada tanıştığım şahin e ,mesut ve eşine,ömer ve eşine,murat ve eşine,tüm arkadaşlara içten dostlukları,samimiyetleri ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum.
başlığımda görüldüğü gibi siteye bende üye oldum yani artık bende varım.bundan sonraki aktivitelerde beraber olmak dileğiyle.

hodja

:bestmt: :thumleft: :thumleft: ::repci:: ::repci:: ::biggrinn ::haapppy: ::tutkuy:: ::sefereee ::friends: ::hosgeldi ::comico:: ::comico::

bi arkadaşa daha virüs bulaşmış doktorlar nerdeee....:queen:

bu arada hoş geldiniz..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:wiinkk: Hoş geldin emin ol aradıgını burda bulacaksın

hoşgeldiniz, yaw ben sanırım o gezide yoktum
neyse artık en yakın zamanda tanışırız
daha nice güzel gezilere katılmanız umuduyla ...

hoşgeldin canımcığım. aramızda mutlu olacağına eminim. biz seninde aramıza katılmandan mutlu olduk çünkü. (motorculuk cidden bulaşıcıymış, ve tedavisi yok, üzgünüm hodja) :rendeer: :rendeer:

aramıza hoşgeldiniz hocam.bizde sizinle tanıştığımıza memnun olduk gerçekten.gerçi hala biz önceden nerede tanıştığımızı düşünsemde...diğer gezilerimizde sizide aramızda görmekten mutluluk duyacağız.hafta sonuna görüüşmek dileklerimle

ben hemen uyarayım konu yanlış yere açılmı:queen:

"xeyna" ablamız eşinin tekrar başını döndürdü anlaşılan:cherry: Hoşgeldin "hodja",::tutkuy:: ,gerçekten doğru.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoş Geldin Aramıza :rendeer:

Süper Moderatör (BBRR)
efem hoşgeldiniz o tarihte bendeniz gugukkuşu fuarda olduğumdan toplantıda yoktum
ilk toplantıda tanışmak üzere ..

kuvajg5.jpg

teşekkür

değerli arkadaşlar,
aranıza katılmamdan dolayı hoşgeldin diyen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.
ayrıca sizlerle beraber çok güzel günler geçireceğime inanıyorum.iyiki varsınız
bende iyiki aranıza katılmışım.katılışımda etken olan müstakbel eşime tekrar teşekkür ediyorum.
hodja

Özgürlüğe hoşgeldiniz :)
Şanlıymışınız ki hastalıklı bir müstakbel eşiniz var :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar