Artık bende varım!!!

merhaba arkadaşlar,2014 temmuz 20'de almış olduğum 2008 model 8300km'de hyosung gt250 naked motorumla aranıza katıldım.şuan 12000'de gayet memnunum.yarın gelecek olan,prelli diabro rosso2 lastiğimi taktıktan sonra daha da memnun olup,uzun yollar katedeceğimin hevesiyle,sıcak havaları beklemekteyim.sizlere bir sorum olacak arka amortisörüm sanki yumuşadı,amortisör arada tek tek yağ damlattığını farkettim.amortisör patladığı zaman yumuşarmı sertleşir mi?cevaplarınızı bekliyorum saygılarımla :queen:

Hoşgeldin. Motorun hayırlı olsun. Yağ kaçırıyorsa mantıken yumuşamış oluyor.

Teşekkür ederim saolasın mtgemlik ne yapılması gerekebilir bana zararı

Son düzenleme:
Büyük ihtimal keçelerini değiştirirler. Keçe çok para tutmazda işçilik için ne kadar alırlar bilemem. Tanıdığın ustan varsa bir göster. Hiç yoktan bilgi edinirsin.

günaydın arkadaşlar ben dün itibari ile foruma üye oldum ve eylül ayında almjlş olduğum mondial 125mh ile aranızdayım :) saygılar

teşekkür ederim mtgemlik en kısa zamanda baktıracağım

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:33 ----------

çok teşekkür ederim uzun zamandır takip eder okurum yorumları fırsat buldukça bende hyosung sahibi olunca üye oluyum bende fikirlerimi paylaşıyım dedim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar