Artık bende rüzgarı hissediyorum

91 yılında amcamın oğlunun Jawa 350 Twinsport'u ile başlayan motor sevgim, çoluk çocuk sahibi olduktan ve 40 yaşına merdiven dayarken bile içimden gitmedi:salut: Bulduğum her iki tekerli makineye binmeye çalıştım:cherry: Ama kendi motoruma sahip olmadan içimin huzur bulamayacağını biliyordum:salut: Artık kendi motoruma biniyorum :queen: Aranızda olduğum için çok mutluyum :rendeer:

Motosikleti
BWS 100
abi sende çok bekletmişsin ya
Hayırlı olsun abi
Kazasız Belasız Nice KM ler

MOTOSİKLETİN YAŞI YOKTUR BU ARADA...

Selamlar abicim,
Hoş geldin aramıza. 40'a merdiven derken? Tevellüt kaç? Benim 75. Yakın mıyım sizin yaşa.
Hayırlı olsun tekrar. Umarım iyi vakit geçirirsin forumumuzda. Saygılar..

hayırlı olsun abi.Coğu motorcunun oyledir mazisi zaten bir kere oturmasın insan koltuğa.Alamadığı sürece kendine hep aklındadır.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
rüzgarı fazla hissetmeyin. hele ki güneş altında, çarpar :)
yaz günü üşüyorum :(

Moderatör
Hayırlı olsun, geçte olsa hayalleri gerçekleştirmek mutluluk verir insana. Bol kilometreli kazasız belasız keyifli rüzgarlar :)

aman dikkat bu yaştan sonra sakata gelmeyin :) hayırlı olsun güle güle kullan

aman dikkat bu yaştan sonra sakata gelmeyin :) hayırlı olsun güle güle kullan

Bak işte bu sözlere alınırım. Ne varmış adamın yaşında 40'a merdiven dayadım diyor. Ben 50'ye merdiven dayadıktan sonra tekrar ikitekerci oldum. Biz gençlere taş çıkartırız be. Tiiieeeeyyt.

Motorun hayırlı olsun arkadaşım. Sen bu gençlere bakma .Rüzgarın bol olsun.

Hoşgeldiniz motosikletiniz hayırlı olsun Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.

Motosiklete bende geç başladım şartlar öyle gerektirdi sorun edilecek bir durum değil keyfini çıkarmaya bakın.:)

abi kazasız belasız allaha emanet ol hayırlı olsun motorun hoş geldin :cat:

Teşekkür ederim

Tüm iyi dilek mesajlarına teşekkür ederim. Motorum Suzuki Burgman An400. Kawasaki Er 5 almak için yola çıkmıştım. Hiç düşünmemiştim bu tarz bir motoru. Ama o kadar lezzetli bir motor ki, sanki yürüyen oturma grubu ki zaten yürüyen koltuk denirmiş adına. Hani kot pantolon nasıl heryerde giyilirse, motorumda her daim binilebilecek bir motor. Eğer İstanbul caddelerinde takım elbise ile giden bir burgmancı görürseniz, ben olma ihtimali yüksek. Kravat motorda olmaz demeyin. Avrupa Birliğine girmekten bahseden yurdum insanı motorlarımıza alışmalı. Üstünde her kim ve nasıl olur ise olsun. Yeterki güvenlik önlemlerini almış olsun...Bu günde en az 150 km yaptım gene. Görülmesi gereken çok yer var beni bekleyen. Bakalım motorum bana yarın nereleri gösterecek

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşgeldiniz... güzel ve farklı bir başlık.. bravo :rendeer:
motosikletin selesine popo bi kere değdimi 70 yaşına kadar kadar hep üstünde olmak ister sanırım.. en azından 23 yaşında öyle hissediyorum :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar