Artık bede aranızdayım

sevdiğim birarkadaşım beni bu siteye le tanıştırdı iyiki tanıştırmış birbirinize olan tutkunlunuz bana motor tutkunlunun vaz geçilmez oldunu simgeledi arkadaşlar hayırlı cumalar kazasız belasız.engüzel günlere

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abi hoşgeldin :rendeer: .şu an benim dükkandan yazıo mesajı :queen: hani bi başka topicte bahsettim ya bilimum yedek parça.... die işte bağlantısı olan(kanadayla) abimiz bu. :rendeer:

Denizli'de içki satan yerleri taşıyorlarmış. Kırmızı sokaklar oluşturulacakmış. Bu sokaklar haricinde içkili yer kalmayacakmış. Açıklama ise; Avrupa'da böyle yapılıyor denmiş.. Oysa Avrupa'da kırmızı sokaklar genelevlerin olduğu yerler oluyor..

Bu arada hoşgeldin.. Konu ne alaka derseniz, senin memleketi Denizli görünce aklıma geldi.

hosgeldiniz....

Keyifli sohbetler, keyifli arkadasliklar, keyifli surusler yasamaniz dilegimle.. :rendeer:

ya cenk baba ne alaka abi şimdi bu hayır sabah sabah genel menel :queen: ne iş abi. :queen: :queen: bu arada ben de açıklamasını yapayım abi bu akp iktidarı geldikten sonra denizlide bi çok şey değişti. :pr: :pr: mesela dediğin gibi içkili yerlerin hepsini kirişhane diye bi semtte toplayacaklar. :pr: :pr: nasıl bi iştir anlayamadım. :pr: gece gidip bi bira içmek için nassının namına kadar gitcekmiyiz :pr: :pr: onuda bi yana bırak adamlar kendi kendine kanun çıkarıolar yaaa varmı böle bişi abicim yaaa :pr: :pr:

Forumdan Uzaklaştırıldı
aramıza hoşgeldin :rendeer:

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Hoşgeldin.....

Mert20cim hoşgeldin, :rendeer:
inşallah bize bulacağın aksesuarlarla birlikte daha çok görüşeceğiz
tekrar hoşgeldin.

mert20cim, aramıza hoş geldin inşallah umduğunun fazlasını bulursun bu sitede :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar