artık bana müsade

abi cumartesi gelecektim cengiz abi akşam çıkacağı için erken çıkayım dedim çıkamadım...pazar günü sabah çıkayım dedim akşamdan patron çağırdı yarın öğlen gel diye bişey yapamadım......pazar günü yani bugun öğleden beri çalışıyorum...eve geldim şimdi tekrar gitcem 15dk sonra...umarım izmire gelirsin bu aralar ümmet abi...saygılar....kazasız belasız....

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
abi cumartesi gelecektim cengiz abi akşam çıkacağı için erken çıkayım dedim çıkamadım...pazar günü sabah çıkayım dedim akşamdan patron çağırdı yarın öğlen gel diye bişey yapamadım......pazar günü yani bugun öğleden beri çalışıyorum...eve geldim şimdi tekrar gitcem 15dk sonra...umarım izmire gelirsin bu aralar ümmet abi...saygılar....kazasız belasız....
şuan izmirde kordonda üsküdar çaycısındayım şimdi cesurda geldi

kuşadasından izmire geldiğimde cesuru aradım hemen kalktı geldi sağolsun birlikte izmiri dolaştık sonra rahmi abiye süpriz ziyarette bulunduk çeşmealtında oda bizi görünce hem şaşırdı hem sevindi, güzel sohbet ve ikramları için yengemize :rendeer:ve rahmi abimize:rendeer: candan teşekkürler.zaman ayırıp izmirde ilgi ve alakası için cesurada çok teşekkürler.:rendeer:

pic1236zc3.jpg

pic1237aj7.jpg

pic1238fv6.jpg

pic1239sh3.jpg

pic1240is4.jpg

pic1241il7.jpg

pic1242gh9.jpg

Son düzenleme:
ümmet abicim seni herzaman ağırlamaktan şeref duyarız kısada olsa bir günü beraber geçirdik ve gerçekten çok memnun oldum günül isterdiki beraber uzun bir yol yapalım ama nasip deyilmiş inşallah başka zamana neyse rahmi dedemizede uğradık oda yol sayılır :pne yapalım ümmet abi gibi 7bin 10 bin kilo metre yapamıyoz inşallah birgün oda olur allah hepimize kaza bela güstermesin can sağlığı olsun gerisi gelir tekrar bekleriz seni ümmet abim .saygılarımla cesur:rendeer:

ummet abi bugun kordon'a işyerime bekliyorum ona gore tost yiyecegiz korfez manzarasında gelmezsen darılırım.

ümmet abimi dün gece 35.000 Ytl'lik suit mekanımda misafir ettim, sabahta meşhur izmir boyozumuzla kahvaltımızı ettik :queen:

ümmet abim hoşgeldin hoş gittin inşallah herzaman bekliyorum :rendeer:

Son düzenleme:
4 yumurta vardı :queen: karabiber ümmet abi sevmiyomuş bunuda öğrendik :p ama bol tuzu bastı :queen:

tulum peyniri yoksa ben yemem zaten. Kıskandım zaten açım kapatın şu boyoz muhabbetini. yaw nerden bulacam ben buca da boyoz yumurta şimdi. valla canım çekti. eh be vasco eh be arap eh be ümmet abi:salut::salut::salut::salut::salut::salut:

tulum peyniri yoksa ben yemem zaten. Kıskandım zaten açım kapatın şu boyoz muhabbetini. yaw nerden bulacam ben buca da boyoz yumurta şimdi. valla canım çekti. eh be vasco eh be arap eh be ümmet abi:salut::salut::salut::salut::salut::salut:

hemen makamından çık
karşı sokağa gir
solda BEYAZ FIRIN diye bi mekan var
harika ötesi güzellikde KARAKÖY yapıyolar
yanına çayda aldımı ALLLAAAHHHHH:queen::queen::queen:

yaw kanka daha ne bekliyon benden be
bak nokta atışı ile adres veriyom :queen::queen::queen:
hadi afiyet olsun :cherry:

Ümmet abi öğlen güzel gecti tskler yine beklerim abi, hayırlı yolculuklar, :)

dsc00489mc5.jpg

dsc00490ii4.jpg

dsc00492nt8.jpg

dsc00493pq5.jpg

helal olsun ümmet abi iyi geziyorsun benide artçı dolaştırımısın:p şimdide izmir ne zaman vardın oraya daha geçende silifkeden aramıştın

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
cesiden ayrıldıktan sonra kordonda üsküdar çaycısına geldim izmir mt orda toplanıyormuş cesi,murat,şebnem ve serkan yalnız bırakmadılar beni orda zaman ayırıp geldikleri için hepsine çok teşekkür ederim wallace (murat) kardeşimede ikramları ve sıcak sohbetleri için ayrıca teşekkür ederim.

pic1243yj3.jpg

pic1244ro6.jpg

pic1245sw5.jpg

akşam ordan ayrıldıktan sonra vasKO1925(erhanın) yanına gittim geceyi onun mekanda geçirdim akşamkimisafirperverliği ve sabahki kahvaltı cesti için teşekkürler kendisine.

pic1246nn4.jpg

pic1247kd5.jpg

erhandan sonra kordonda marsek denizcilikte görev yapan özgüre(düşlemek)uğradım

pic1249hr2.jpg

pic1250sm3.jpg

pic1251zg5.jpg

işte bu kardeşimde özgür

pic1253rx5.jpg

pic1254lz1.jpg

benim motoru çok beğendiler sağolsunlar.ölen yemeği ve ilgileri için özgür ve alpe tekrar teşekkürler görüşmek üzere özgür ve alp

pic1255wa1.jpg

pic1259os2.jpg

işte alp özgürün mesai arkadaşı tatlı sohbetleri ve yakın ilgisi için kendisine teşekkürler

pic1256ok3.jpg

pic1257dt0.jpg

pic1258jm9.jpg

özgürlerden sonra beşire (turlobo)uğradım bornovada sağolsun oda çok sıcak karşıladı herşey için sağolsun.tekrar görüşmek üzere beşir kardeşim.

pic1259os2.jpg

Son düzenleme:
Motosikleti
Dl650vstorm
ooo ümmet abi türkiye turu yaramış:cat: gençleşmişsin valla :queen:bıyıklara nooldu rüzgardan düştümü ne:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar