artık bana müsade

abım yolun acık olsun fotoları merakla beklıcem hayırlı yolculuklar

tekerin düz bassın ümmet abim .. sagsalim git sag salim gel gitigin yerdeki gördüklerine selamlarımızı ilet

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Hayırlı yolculuklar Ümmet abi, yolun açık olsun. Kazasız belasız inşallah.

Motosikleti
Dl650vstorm
yolun açık olsun ümmet abi ..gene yollardasın haa:)

Yollarda kendine çok dikkat et Ümmet abi , nerede olduğundan falan sık sık bize haber et yaz buraya, umarım herşey gönlünce olur... :rendeer:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Yollarda kendine çok dikkat et Ümmet abi , nerede olduğundan falan sık sık bize haber et yaz buraya, umarım herşey gönlünce olur... :rendeer:
sağol bülent teşekkürler 1 saat önce başladım yola ankaraya 300 km kaldı otoyol bp de moladayım.akşama resimler gelir yavaş yavaş.

Abi senin yamahnın beyni sulanmaz insallah motoranında arkaya baglasaydın ne olur ne olmaz :D sakası bile kotu inallah birsey olmaz yolun acık olsun abi.

Abi oldu mu şimdi :)Hani Mersin yok listede...Şaka bir yana en kısa zamanda bekliyorum...:rendeer:

Gaziantep İl Temsilcisi
Yolun acık olsun abi allah kaza bela vermesin Antep de görüşmek üzere:cat::cat:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yaaa Ümmet abi Ankarada bir plan yapsak, Ankaralı dostlarla toplaşsak Cepada Mepada :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
akşama ankarada olurum sanırım enfazla yarında ankarada kalırım sonra devam etmem lazım,busüreç içinde haberleşebilirsek neden olmasın.

Tamam abicim, ben arkadaşlara haber salmaya çalışacağım, yaparız bir plan, daha olmadı iki scootercı takılırız :cherry:

Tahmini bir saat verebilir misin :silent: Ben 6 da işten çıkıyorum, bu akşam mı uygun olur yarın akşam mı :silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar