Artık alım-satım 70 lira trafik derdi yokmuş???

ARKADAŞLAR BUGÜN HABERİM OLDU ALIM SATIM İŞLEMİ İÇİN ARTIK 70 LİRA YETERLİ OLUYORMUŞ SİGORTA HARİÇ BÜTÜN İŞLEMLER NOTERDE HALLEDİLİYORMUŞ TEMİZ KAĞIDI DAHİL NOTERDEN TEMİN EDİLEBİLİR DURUMA GELMİŞ ARTIK RUHSAT İÇİN TRAFİKTE UĞRAŞMAK GEREKMİYORMUŞ. FAKAT MERAK ETTTİĞİM BİR KONU VAR PLAKA DEĞİŞTİRMEK İSTENDİĞİNDE NE GİBİ PROSEDÜRLER UYGULANMASI :silent::silent:GEREKİYO VE NEKADAR BEDEL ÖDENİYO AYNI ZAMANDA İL DIŞINDAN ALINAN ARAÇLAR İÇİN NASIL Bİ İŞLEM GEREKİYO ?

Merhaba, Geçen hafta noter satışını aldığım motorumun, bugün trafiğe giderek ruhsata adımı yazdırdım. Polis memuru gülerek dediki; '' Bu nasıl iş? Motor Ankara plaka, Adam Burdur'da ikahmet ediyor ve Sakaryadan ruhsat çıkartıyor...'' diyerek güldü..

Söylediğiniz gibi sadece Noter:70TL +Sigortaya 70TL verdim bana 140TL ye mal oldu.

benim bildigim kadarıyla herhangi bi sıkıntı yoq mali borcu yoq-muayenesi yapılmış-sigortasıda warsa notere gidiyosun 75 lira weriyosun sen oturuyosun onlar halediyolarmış.

peki arkadaşlar benim ruhsatın 2. nüshası yok ve motor benim adıma değil devrini nasıl halledebilirim noterde nüsha,yüzünden problem çıkarmı

Bursa dayım.Eskişehirde motor buldum nerde noter satış olacak plaka değişecek ne kadar ekstra maliyet olacak

mrb arkadaslar istde yasıorum ist dısından motor alacaqım plaka maliyetı nekadara cıkar ? alım satım ıslemlerı vs...bıldıqlerınız ıcın tskr

artık noterden çıkar çıkmaz emniyete gidip alabiliyorsun ruhsatını, saniyesinde :cat:

Yalnız plaka çıkacaksa masraf artıyor diye biliyorum, araştırılmasında fayda var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar