Artçınızın motorunuzu çizmesini istemiyorsanız...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çizilmemesini istiyorsan arkaya kimseyi almayacaksın.:queen::queen::queen:

Çizme işini ben artçıya bırakmıyorum. Kendim çiziyorum :p dizliklerim depoda çok marjinal çizgiler oluşturmuş. Depo üstü çantamın işçiliğni de saymıyorum. :) Arkadaşlar ver biza kaportayı fabrikada fırında boyayalım diyolar. Ama ben 3-5 gün motorsuz kalmaya dayanamam bir de geldikten sonra belirli bir süre daha tam kuruması için beklemesi gerekiyormuş. Havalar motora binemiceğim kadar bozulursa boyaya gönderirim artık.

Sağlıcakla.

motorunuzmu çiziliyor çağırın hemen ayşe teyzeyi :mrgreen:
en iyisi gri motor alın çiziği hiç belli etmiyor :)

Benim motorda da çizikler var. Hep şu koruyucu filmden düşündüm ama uygulamaya üşendim... :cyclopsan

Ha maşallah. :mrgreen::mrgreen:
Benim motor da bir yıldır yıkanmıyor, arada sırada siliniyor. :mrgreen: Onu da sevgilim yapıyor zaten.. :queen::queen::queen:

Motoru en son 7.400 km de yıkadım. Şu anda 8.700 de... :mrgreen:

Henüz temiz gözüküyo. 10.000'e kadar yolu var. :p

vay be helal olsun vala senın gıbılerde var demekkı tabı iyi bırsey aslında :queen:

Arkadaşım bilgi için sağol. kullanmak isteyen için çok ideal bir sistem fakat eğer bu işlemi kendiniz yapıyorsanız bir kaç püf noktası var sistemin uzun ömürlü olması için,

1- uygulama yapılacak yüzeyi tercihen basınçlı suyla güzelce temizleyin

2- yüzeyi kolonya veya alkol ihtiva eden boyaya zarar vermeyecek bir sıvıyla temizleyin ve kurumasını bekleyin

3- yapıştırırken bantın içinde balon kalmamasına dikkat edin ve köşelerini motorun sivri köşesinde değilde düz bir yere gelince kesin.

gerçi bana sorarsanız motosikletlerin kaderi çizilmek düşmeden dolayı. benim makinanında grenajlarının çoğu çatlak pek umursamıyorum acemilikten ama yinede faydalı olabilir.

Arkadaş ne yapılması gerektiğini az çok söylmiş. Zaten çok belirgin ve çirkin durmasının sebebi iyi yapıştırılamamış olmasıdır. Aralarda hep hava kabarcığı kalmış.

Son düzenleme:

asm

O hava kabarcıklarından eser kalmadı bu arada (güneş görünce o bölgelerde yapıştı kaportaya)

Çok belirgin ve çirkin dediniz. Biraz gücüme gitti doğrusu

Foto çekerken flaş patlayınca ister istemez bir belirginlik oluyor.(makro modda çekince vw belli bir bölgeye odaklanınca o bölge daha belirgin oluyor malum.)

Şimdi belirginlikten eser yok. (sırıtsa zaten ben kafaya takacak kadarda pimpirikliyim; hemen sökerim :))

Bu malzemenin koyu bir yüzeyde belirgin olmaması imkansızdır. En lüks araçlarda,en pro. yerlerde uygulanan bir koruma filmi bile belli olur yanına yaklaştığınızda.(araba kaputunda)

Ama zevk veya ihtiyaç meselesidir. Aracını önemseyen biri için gereksiz yer tutar,göze batar. Önemseyen biri için ise görmezden gelinir,göz aşina olur.

İsteyen yapar isteyen yapmaz ,olur biter vesselam.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Hacım problem senin motora artçı olanlarda sanırım.
En iyisi" korumasız motora binilmez, illa eldiven takacaksın" demek.

asm, araban olsun, motorun olsun yolda giderken binlerce hatta milyonlarca toz zerrecigi ez az 50km'den daha fazla bir hizla kaputa carpmiyorlar mi zaten?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar