O depo cidden ne öyle müdür :queen: Tamam insan motorunu sevgilisi gibi görmeli, sevmeli ama... :joker:
Arkadaşta Fazlası var
Bak bak bakta gör
:queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:
O depo cidden ne öyle müdür :queen: Tamam insan motorunu sevgilisi gibi görmeli, sevmeli ama... :joker:
Rusyaya gelmek istiyorum![]()
oralar şimdi soğuktur hacı... 2 metre de kar yağmıştır herhalde...
onun yerine kıbrısa gel kıbrısa.. hava çok güzel... gündüzleri sıcaklık 10 derece altına bile düşmüyor :cat:
bana iş bulun ben geleyimhem de koşa koşa geleyim
![]()
Arkadaşta Fazlası varHey Maşallahhhhh
Analar ne yiğitler doğuruyor
Bak bak bakta gör
:queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:
grup sürüşündeydik, anayol bağlantısından tali yola geçiyorduk. bir karış yüksekliğinde asvalt olan yerde çizgiyle banket arasından gidiyordum. asvalt çöktü bankete indim. biraz sarsıntı dışında kontrolü hiç kaybetmedim ama artçı tırsmış heralde motordan attı kendini. aslında tam atamadı da bacaklar selede kaldı hemen durdum zaten. salak beni de düşürecekti durduk yere![]()
benim artçıyla yaptığım kaza falan yok ama yakındır olacak...babamla çıktığımız zaman tanıdık herhese selam veriyor ama nasıl selam kolunu kaldırarak kendini yırtıyor...hele virajda sola yatıyoruz sağda selam verecek biri varsa motoru sağa yatıracak kadar dikeliyoruz..ne kadar anlattıysamda çözemedik bu işi
Düsündüm biraz da galiba arkama en son 25 yil kadar önce yolcu bindirmisim.
O zamandan beri bir kaç küçük istisna hariç kimseyi bindirmedim.
O istisnalar da pistte oradan oraya giderken scooter kullaniriz.
O zamanlar olan seyler.
Benimde o sekilde scooter arkasina oturmuslugum vardir.
Hatta bunlarin çogu Kenan'in yarislarina gittigimiz pistlerde gerçeklesmistir.
Neyse anlatayim bir rezilligimi ben de.
25-30 yil kadar önce olan bir olay bu detaylari çok hatirlamiyorum.
Bir aksam dükkan komsumuz olan bir abi ki kendisi o zamanlar yaklasik 50 yaslarinda,
Benim araba çalismadi deyip bana geldi.
Arabasi kartal ama hangi yil hangi model hatirlamiyorum.
Ben seni birakayim abi dedim.
Birakacagim da,
ben de motosiklet var.
Isin pok tarafi daha bir gün önce almisim ve benim kapasitemi asan bir motor.
Yavas yavas alismaya çalisiyorum.
Ama daha önce onlarca degisik motosiklet kullanmisim ve onlarca yolcu tasimisim yani acaip tecrubeliyim.:cherry:
Yani adami eve birakmak bana göre siradan bir olay.
Ona göre de öyleymis ki hiç yorum yapmadan arkaya oturdu.
Neyse efendim biz yola çiktik.
Bizim memlekette bir rampa var,
onu çikar çikmaz saga hastane yoluna dönüyorsun ve o döndügün yol resmen düz duvar gibi bir baska rampa.
Komsu da o rampanin sonunda oturuyor.
Ben hastane yoluna normal döndüm.
Fakat motor yokusu yemedi.
Ben de dogal olarak bir alt vites yaptim.
Ne olduysa o zaman oldu.
Motor bir kafa kaldirdi.
Kaldirmasi ile beraber komsu ve benim ayaklar yere indi.
Indi ama motor gayet stabil.
Ne ön taraf yere iniyor, ne de geriye dogru bir takla olayi söz konusu.
Yani olayi akisina biraksak hiç bir sey olmayacak ama biz olacak diye hiyar gibi hareket edince motorun da dengesini bozduk ve geriye dogru hep beraber kapaklandik.
50 metre önümüz hastane.
Sansimiz varmis.
Ambulans 45 dakkada yetisti.:mrgreen:
Artçıyla geçen hafta çarşamba günü mecdiyeköy köprünün altında Jetta'nın arka tampununu öptüm yanii.. iyiydi güzeldi tatlydı depoya dikkatli bakarsanız itiş gücümü anlar ve o ruslarla beni tanıştırabilirsiniz......))
Çarpmanın etkisiyle artçı benim önüme uçtu Allaha şükür ona bir şey olmadı bende hala ürologlarda sürünüyorumm...![]()
[url]http://i.hizliresim.com/K6Rlo3.jpg[/url]
(kaza lastiklerin berbat olmasından kaynaklı çok deli kayarak vurdum yanii.. ) :cherry:
geçmiş olsun hocam aynen sakat bir motor hele ki lastikleri, bu arada bana sağlam bir gtr için lastik önerirseniz sevirim...