Artçı Kask Önerisi

Arkadaşlar merhaba. Kendimde Scorpion exo 910air kask var. Kız arkadaşım ve kimi zaman kardeşimin kullanacağı kask önerisi istiyorum. Malum kendi kaskıma 800tl verdiğimden bütçem biraz kısıtlı. 300 en fazla 400 liraya hangi kaskları alabilirim? Teşekkür ediyorum.

Yanlış yaparsın dostum. Artçının kaskı daha önemli, onun hayatı sana emanet. Ben yarım kask kullanıyorum, artçıma verdiğim kask ise Shoei full face...

Ben zaten arkama biri bindiğinde kaskı ona vermeyi düşünüyorum. Burda belirtmedim ama...

O zaman; mağazaları gezmeni, markası ne veya Sharp testinden kaç yıldız almış falan diye umursamadan ECE 22-05 veya DOT sertifikasına sahip ve bütçene en uygun olan kaskı almanı öneririm.

Mağaza gezmeye vaktim yok. Diğer arkadaşın dediği model benim çok hoşuma gitti. Benim gibi 2. kask alan arkadaşların tavsiyelerini ve tecrübelerini yazmasını bekliyorum. Cevaplarınız için teşekkür ederim.

Yani "artçı kaskı" diye bir tabir aslında yok ve motosiklete artçı olarak binecek kişinin kendi kafasına ve bütçesine uygun kask alması gerekiyor.

Ama sorunu yanıtlama açısından yazıyorum; uygun fiyatlı ve koruma konusunda eğer rüşvetle kazanılmış puanlar değilse Sharp sonuçlarına göre MT Revenge olumlu bir tercih olabilir. Bir de Nitro Aikido Kenshi.

Ama yerinde olsam böyle bir şey yapmazdım. Kız arkadaşıma da kendi kaskımın aynısının başka bir desenli olanını ve onun kafasının ebatlarına uygun olanı almıştım.

Size sonuna kadar katılıyorum gerçekten çok haklısınız. Zaten sırf kask olsun diye alacak olsam 400 lira bütçe ayırmazdım. 100-150 lirayada göstermelik kasklar var(evlerden ırak). Fakat dediğim gibi bütçe sıkıntısı çekiyorum. Pulsarı yeni aldım, bilenler vardır lastikler çok kötü. Lastiklerede bi 700 lira ayırdırm. Benim alacağım kask öyle çok kullanılmayacak. Tabi ki bunun çoğu azı olmaz. Arada sırada binenler için kullanıcam flip-up tatlı bişey arıyordum ki http://www.motomaxonlineshop.com/arama?kat=0&tip=1&word=SX10&kat=0&submit= bunları buldum. Sizce bu kasklar nasıl araştırma yaptım tasarımı falan güzel tamam ama dayanıklılık açısından bilginiz varmı ?

Artçı kaskı önerisi konuları hep garibime gitmiştir :D kendi kafan ne kadar değerli ise artçıda o kadar değerlidir kanımca, 2000 liralık kask kullanıyorsan imkanın varsa artçına da aynında al yoksa olduğu kadar pahalı al.

Artçı kaskı önerisi konuları hep garibime gitmiştir :D kendi kafan ne kadar değerli ise artçıda o kadar değerlidir kanımca, 2000 liralık kask kullanıyorsan imkanın varsa artçına da aynında al yoksa olduğu kadar pahalı al.

Yorumlarınız için teşekkür ediyorum. Tamam ben bütçemi biraz daha artırıp 600-700 arası bakıp lastikleri erteleyeceğim. Yağmur çamurda çıkmicam artık napalım. Zaten araç var onla idare ederim. Aslında biraz para artırıp kendime 1500-2000 tl arası bi kask alıp bu kaskı seneye artçı kaskı yapma düşüncemde oluştu. Sizin dediklerinizden sonra . Ne yapacamı şaşırttınız :D

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadakiler içi bütçeni sonuna kadar zorla yada bindirme.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar