Artçı için dahamı güvenli?

vay canına

selam sevgili dostlar umarım hepiniz iyisinizdir yazdıklarınızı okudum. Dostlar resimde arkadaşı boşuna eleştiriyorsunuz elbette herşeyin bir iyi birde kötü yanı var ama nerdeyse hepiniz kötü yanını görüp eleştiriyorsunuz konunun anlatımında da dediği gibi korkan artçılar için güzel bir düşünce emniyet kemeri bile var güvende hissetsindiye belli hızlara kadar yapılan aşşağı yukarı her kazada artçıyı muhafaza edeceğişi şüphesiz sürücü için de düşünürsek bir devrilme veya yandan darbe alma anında bacakları kurtarabilir benim şahsi fikrim güzel bir icat olmuş e bende tabi sadece iyi yönünden bakmıyorum benimde merak ettiğim nokta amcam bu motora nasıl biniyormalum barlar motorun genişliğini bir hayli artırmış bir çapır olduğunu ve ata biner gibi binildiğini düşünürsek sürücünün bihayli efor sarfetmesi gerekebilir diye düşünüyorum tabi motorun görünmeyen kısmında ki bar kapı gibi açılıp kapanmıyorsa:mrgreen:

arkadakinin keyfi yerinde sanırım kollarınıda atmıs :p ama tehlikeli bencede kaçma riski az artıda emnitey kemeri olsa savrulup fırlamaz :p

[YT]<object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/MchgrIV9EBs&hl=en"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/MchgrIV9EBs&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>[/YT]

bmw'nin c1 modeli çarpışma testi.
sürücünün motosiklete emniyet kemeri ile bağlı olması dışarı fırlamasından daha az ölümcül gibi gözüküyor, bence bu sistem artçının kazlarda hayatta kalma şansını çok artıracaktır.

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok garipsedim ama hoşuma gitti=))

bende adam artçıyı düşündüğünden değil motoru düşünür gibi geldi :p

Bu ne yaw sanki nesli tukenmiş bir hayvanı kafese baglayıp şehirde dolastirarak halka gösteriyorlar gibi! Yoldan gecerken millet findik-fistik atmazsa iyidir artciya :cherry:

Eveeet... aynen kafeste bir gergedonaurus'mu desem maymuntazauruz'da olabilir :mrgreen:

Valla bence pek te iyi değil sonuçta kazadan kazaya fark var kimi kazada araçtan fırlamak en iyisi kimi kazada araçta kalmak en iyisi. Bana sorarsanız tehlikeli çünkü çarpka düşme anında artçı ve sürücü borulardan darbe alabilir ve kırılmalar olabilir, ya da yamulan çelik bar ile motosiklet arasında sıkışabilir. Ayrıca ufak sıkıştırmalarda aradan kaçma kurtulma ve ya virajlarda yatma olayında oldukça başarısız. Çünkü o kadar ağır ve dengesiz olur ki motoru daha en ufak bi yatırmanızda yerle buluşursunuz.
En önemliside madem korkuyorsun arabaya bin. Haa rüzgarı hissetmek mi istiyosun git üstü açık bi arabaya bin benim görüşüm böyle.

ALLAH korusun tabii ki ama galiba motoru kullanan artcının daha çok zarar görmesini istiyor, yok böle bi enayilik ya :)

Madem biliyosun midenin huyunu, niye içersin patatesin suyunu.. :mrgreen:

Mersin İl Temsilcisi
Ben bunun 10 kat daha buyuk bir tehLike oLduğunu düşünüyorum...
Zira en buyuk sorunLArdan biri motor devriLdikten sonra bu kafesteki arkadaş o motordan nasıL ayrıLacak ??
hadi ayriLmadı ve o kafesin içinde korunuyor diyeLim ki sanmıyorum..
Motoru süren arkadaş o diz seviyesindeki koruma demirinden nasıL kurtuLup ayrıLacak ayrıLmadığı takdirde sürükLEnirken onu koruyacak oLan kafes nerdedir ?
Zaten onuda koruyacak bir kafeste ekLenirse :) sanırım 2 tekerLekLi araba icadı tamamLAnmış oLacak.

aynen katılıyorum. hatta trikker kullanmayı tavsiye ediyorum.:cat:

bence güzel bir proje zaten denenmeden piyasaya sürüleceğini sanmıyorum.
güvenlik açısından bir sakıncası olur ise yasaklanır kanımca :)
tşkler bizimle tanıştırdığın için.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
benim öyle bi motorum olsa zaten kimseyi bindirmem arkama

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar