(Art-niyeT) Mersin Grubu Aslanköy Gezisi

baskanım benmı sabah az resım gordum yoksa gercekten sonradan ılave fılanmı yaptın ben kopek fılan gormemıstım:silent:

ya ben en çok kaan abinin resme koptum.. halada bakıp bakıp gülüyom.. :queen: :cherry: nası yakaladım ama kareyi.. :p

Ellerinize sağlık geziniz çok güzel olmuş görüşmek dileğiyle

alper yazıları birde uzun yazmasan..? resimler ve gezi için ok.güzel devamını dilerim tekin özdil.kozan/adana

yaaaa öldük beee burda. valla ne diim bilmiyorum tek kelimeyle mükemmellll. Eğer üniversiteyi kazanamazsam hemen motorumu alıp gelecemmm. İnş. kazanam ): :) ellerinize sağlık Dostlarım... Yaşasın Türk İnsanı Yaşasın Türk GEnçliği VE Mersin Mt.

mersin mt yi tebrik ederim gene harika bi gezi olmuş emeği geçen herkese teşekkürler görüşmek üzere

Resimler süper gezi süper MersinMT süper :)

Arkadaşlar çok güzel bir gezi olmuş. Düzenleyenlerin ellerine sağlık. Resimlerde mükemmel çeken arkadaşımızın ellerine sağlık :) :rendeer: :rendeer:

mersin mt yine güzel bir gezi yapmışınız. gezilerinizin devamını bekliyorum :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
SARHOŞ' Alıntı:
alper yazıları birde uzun yazmasan..? resimler ve gezi için ok.güzel devamını dilerim tekin özdil.kozan/adana

yazıları okumak zorunda değilsiniz...

»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Altalta aynı içerikli veya ayrı içerikli mesaj atmak flood oldugu için yasaktır. Aklınıza sonradan bir şey gelirse postunuzun altında cevap yoksa önceki mesajınızda DEĞİŞTİR butonuna tıklayarak o mesajınıza ekleme yapınız... Flood içerikli mesajlar silinir. Tekrarı halinde kullanıcıda art niyet tespit edilirse forumdan uzaklastırılır...

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: teror **************

Moderatör tarafında düzenlendi:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar