- Konu Yazar
samandağdan çevliğe gidersiniz çevlik içerisinden eski nato yoluna devam edip belende kurdoğlu restoran yanından çıkarsınızüstadım çok güzel bi güzergah seçmişsin. ben antakyada oturuyorum. bana bu güzergahı anlatırsan bende aynı yolu yapmak isterim.
evet benim ayrılmaz yoldaşım,eşim onu bulmak için ta kütahyaya 1200 km yol gittim zor zor bulup aldım bana 3 erkek evlat verdi 3 de motorcu kendiside motorcu yorumunuz için teşekkürlerEn Hoşuma Giden De Yengeninde Sana Eşlik Etmesi Oldu. Manzarada Olağanüstü.
eyvallah dostumtekerıne saglık ustam cok guzel olmuş...
evet kadir abi beraber gezdiğimiz yerler inşallah beraber yine gezerizhasan abi ellerine sağlık buralar bizi götürdüğün yerlere benziyor tekrar gitmiş gibi oldum adanadan selamlar:rendeer:
Eyvallahtekerıne saglık ustam cok guzel olmuş...
hatay samandağı ve arsuz arası yol askeri amaçla açılmış stabilize yol eskiden yasaktı şimdi ise serbest bizde tadını çıkaralım dedikgüzel gezi güzel manzara .yer ve mevki neresi bildirseydiniz memnun olurduk. tekerınız hep düz bassın gezılerınızın devamını dılerız.
çok yakında akdeniz çölleşecek karadeniz ise akdeniz iklimine kavuşacak küresel ısınma,kirlilik ağaç katliamı devam ederse bu kez biz size kış ayında havalar negüzelmiş diyeceğiz galibaHava ne güzel yaa ; Burda da hala soba yakıyoruz...
Teşekkürler...
inşallahtarif için teşekkürler üstadım. bizde en kısa zamanda bi gezi tertipleriz.
hasan abi manzara muhteşem sıkıldım kafeterya resimlerine bakmaktan,şöyle doya doya manzara seyretmek gibisi varmı be,tekerine sağlık abi yengemizide al birgün zıpla gel adanaya
eyvallah muzaffer sağolasın görüşmek dileğiyle hataydan selamlarHasan usta ellerine sağlık, tekerin herzaman düz basın :cat:
olur söylerim horozun cansızı daha güzel değilmi bu hataylılar ters adam galibacanlı horoz bulunur horozcu seyfi abiye bidaha giderseniz selamlargüzel gezi tekerinize sağlık
![]()
hocam yollar,evimiz yüreğimiz herzaman açık beklerimHerşey mükemmel, teşekkürler yine gelecek ben.:cat:
adaş nerde o günler uzatma yollar ve ben seni bekliyoruzHasan abi çok güzel yerler. Gezmeye geliyoruz haberin olsun. Buraları görmek gerek. Allah yolunu açık etsin. Tanıdıklara selamlar.
eyvallah kayseriye selamlar kapuz şelalerini unutamadık:cat:tekerine sağlık üstadım güzel gezi