Arsa elden gidiyor yaw

oncelikle iyi aksamlar....

bizim eskisehirin satilmis koyunde 467 metre kare arsamiz vardi (bu arsa toplam 36 donum) benim elime bugun bir mahkeme kagidi geldi ve ordan anladigim kadari ile arsami satiyolar :S benim haberim ve iznim olmadan bu arsami mahkeme karari ile satabilirler mi nasil satarlar?

gelen mahkeme kagidinin basligi su sekildeydi::

ESKISEHIR 2.SULK HUKUK MAHKEMESI,IZALELI SUYUU SATIS MEMURLUGUNDAN GAYRIMENKUL ACIK ARTTIRMA ILANI

benim simdi ne yapmam lazim eger aranizda avukat bir arkadas varsa yada konu hakkinda bilgisi olan yardimlarinizi bekliyorum tskler:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
oncelikle iyi aksamlar....

bizim eskisehirin satilmis koyunde 467 metre kare arsamiz vardi (bu arsa toplam 36 donum) benim elime bugun bir mahkeme kagidi geldi ve ordan anladigim kadari ile arsami satiyolar :S benim haberim ve iznim olmadan bu arsami mahkeme karari ile satabilirler mi nasil satarlar?

gelen mahkeme kagidinin basligi su sekildeydi::

ESKISEHIR 2.SULK HUKUK MAHKEMESI,IZALELI SUYUU SATIS MEMURLUGUNDAN GAYRIMENKUL ACIK ARTTIRMA ILANI

benim simdi ne yapmam lazim eger aranizda avukat bir arkadas varsa yada konu hakkinda bilgisi olan yardimlarinizi bekliyorum tskler:rendeer:
artık yapabileceğin satışa girip arsanın tamamını almak dışında bir şey kalmamış gibi görünüyor. Yinde forumda felan vakit kaybetmeden bir avukata git. Daha önceden sana ne şekilde tebligat yapılmış bunlarda belki usulsüzlük felan görüp kararı belki bozdurabilir ancak arsanın tamamını alacak gücün yoksa eğer eninde sonunda IZALELI SUYUU kararı ile arsanın tamamı satılır ve sen açık arttırmada kaça satıldıysa payına düşen parayı alırsın. Yapabileceğin fazla bir şey yok

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar