Arora'nın şaka gibi modelleri.

geçen gün buradaki bir bayiye gittim. niyetim tvs apache rtr sormaktı. sonra gözüme bu eski kasa ybr taklidi çarptı inceledim birebir aynı çok ufak farklılıklar var. kaç para bu dedim 3500 lira dedi. yüzümde hafif bir gülümseme ile honda yeni bir model getirmiş haberiniz var mı dedim yok dedi fiyatı 3550 lira dedim ve çıktım.
yanı lafı çaktım ve çıktım dıyosun..

BEN ÇİN MALI TARAFTARI DEGİLİM AMA MİLLETTE BİR ALAY ALMIŞ GİDİYOR SIFIR CBF 4500 YBR DE ONA YAKIN BU AMA ORASINDA BURASIN DA MADE İN CHİNA YAZIYOR SİZCE BUNA NE DEMELİ YEBERE OLNCA TAKLİT YBR OLUNCA ORJİNALMİ OLUYOR BENİM PARAM BUNA YETİYOR MADEM CBF LER YBR LER O KADAR İYİDE BİN DE İKİBİN DE SATLIK GANİ BEN BİR TÜRK VATANDAŞI OLARAK UTANIYORUM NİYE Mİ MİLLETİN YAPTIGI MALIN KAVGASIN YAPIYORUZ BİZ ÖNCE ŞU ÇİN MALI MOTORLARIN KIRANK MİLİNİ YAPMAYI BAŞARALIM BİR KENDİ ÜRTİMİMİZ OLAN MOTORSİKLET YAPALIM SONRA KONUŞALIM. EL MALI İLE GÖNÜL AGIRLANMAZ

tavukLar çiçek açmış ellerimde poğaca madem yüzme bilmiyodun nie çıktın ağaca :sunny:

tencere yuvarlanmış seninki benden kara :) nedir bu öfke arkadaşım?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
lider 4everim benim :)
bu isimlerle alacağı olan adam almaz, iktisat özürlü adamlar ticarete soyunmuş gibi..

Geve 250 de vardır. Ama ben vete 750 ce istiyorum.

Son düzenleme:
arora motorsiklette yeni bi çağ başlattı orjinal çakmalar çağı bundan sonra beni hiçbir marka model şaşırtamaz :)

altın elbiseli adam buna paran cebinde kalsın garibanın dostu diye tiye alıyordu :D

Yolda Bir Ybr görürseniz inanmayın :) yakından bakın belki Arora yeberedir o kadar benzetmiş :pl:

ygk

tvs apache yi de makyajlayıp koymuş sitesine. ama beygir gücü iyiymiş denemek isterdim o motoru

Saçmalamışlar Yebere cebefe olur mu bu kadar çakmacılık yapılmaz:)

Moderatör tarafında düzenlendi:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar