ben arora kullanıcısı olarak bu markayı önermem.istersen açıklamaalarıda yaparım
dostum açıklamaları yapsaydın en azından bizdede fikir oluşur biraz.
ben arora kullanıcısı olarak bu markayı önermem.istersen açıklamaalarıda yaparım
ben hiç almayın derim...teknik verileri görmeden almayın derim.
motorun hızlanması yavaşlar,ama eskisine göre daha düşük devirde biraz daha hızlı gider,bayır aşağı maksimum hızı artar başka da ne olur bilmiyorumön dişliyi bir büyüğünden değişmeyi düşünüyorum acaba nasıl olur ?
ben zamanında 100 lük motoruma yapmıştım...motorda 100 cc cup motoru vardı ön dişliyi bir diş büyüttüm yani yapmak istediğinin aynısını 100 cc motorda yaptım vites aralıkları da uzadı dediğin gibi ama motor eski gücünü yitirdi motora iki kişi binemez olduk,rüzgarda gitmez oldu,tek kişiyle hızlanması yavaşladı ama bütün bunlar motor 100 cc olduğu için olmuştur diye düşünüyorum 150 cc de bu kadar olumsuzlukları yaşamazsın umarım...zaten kalkıslarda çok atik yavaslarsa sorun olmaz gibi ama kalktıktan sonra hemen 5, vıtes geliyoruz vıtes aralıklar bıraz uzasın ıstıyorum açıkçası![]()
Şehiriçi sürüyosan çok dur kalk yapıyosan dişliyi değiştirme, ama genelde uzun yolda sürüyosan 90km üzeri hızlarda sürüyosan ön dişliyi bi numara büyütebilirsin.hmm bızım motorlarda değiştiren yokmu kesin bi bilgi verse servise sordum en uygun dişli üstündeki daha uygunu olsa muhendısler onu takarlardı felan die konusuyor açıkçası hem değiştirmek istiyorum hemde promlem yaşarım die kurcalamak istemiorum