arora ym 150t mi yoksa kanuni breton 125mi hangisi daha hızlıdır ?

arkadaşlar bu motorlarrın hangisi daha hızlıdır ? lütfen yardım edin acil.:)
11_b.jpg

YM%20150%20T.jpg

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Breton, hem iyi kaçar hem de az yakar. Açılmış motorla ikisi de 110 yapabilir.

Forumdan Uzaklaştırıldı
bence daha doru olan soru hangısıyle daha cabuk durabılırım olucaktı arkadaslar motor tutkusu hız tutkusumudur anlamıyorum altımızdakı motor ucak degıl yanı ve altındakı SS makına degıl 600cc yada 1000cc degıl bunlar sehırıcınde kullanılcak motorlardık yanı hangısı daha dayanıklıdır hangısı daha az yakar gıbı sorular yada hangısının ozellıklerı daha ıyıdır tamamda hangısı daha hızlı gıder .......

bretonu al Ekonomi durumundan daha iyidir:mrgreen: ama sakın arkaya şişman birini bindirme mazallah her an teke kalkar:mrgreen:

adam almak için sormuyorki belki iddaaya falan girmiştir arkadaşlarıyla benim 125lik senin 150liği geçer die:D

breton düz vites olduğu için, sürücüsünin viteslerini ideal zamanda değiştirdiğini varsayarsak daha cabuk hızlanır.

bretonun şasesi çok zayıf,ancak motoru çok seri,o şaseye öyle motor bence abartılı olmuş,hızlanması çok iyi,yanlız durma işi biraz sakat hiç güven vermiyor ( enişteyi 4 oldu yollardan topluyoruz ) buna ragmen parasına göre saglam motor ..

Son düzenleme:
Bretonun frenleri zayıf ön fren kampana olduğunda pek güvenli durmuyor:cyclopsan

Bence breton Çünkü Başta vitesli olması ve tekerlerinin büyük olması nedeniyle arorayı geçer

Forumdan Uzaklaştırıldı
bretonun on ve arka kampana freni sıksan yarim saate anca durursun :cat:

arkadaşımın mondial 150lik sukutırında 135 görmüştük 2 kişi, ibre ne kadar doğru bilmem ama gördük. benim 200lük motor görmüyo o hızı:cherry:

sukutırda hızlı olabilir yani. 60yıllık şöför dedemin lafı "herkes gider,durabiliyosan ustasın"

Kanuni breton benim ilk kullandığım vitesli motordur. 90 dan sonra öyle bir titreşim başlıyorki elcikleri tutabilene bravo. O yüzden 90' ı geçemezsin.
Diğer motoru bilmiyorum

Forumdan Uzaklaştırıldı
adam almak için sormuyorki belki iddaaya falan girmiştir arkadaşlarıyla benim 125lik senin 150liği geçer die:D

olabılır sado yada draga falan kalkcaklardır onun ıcın arastırıodur :queen:

bretonun on ve arka kampana freni sıksan yarim saate anca durursun :cat:

dursunda gerısı problem deıl :queen:

arkadaşımın mondial 150lik sukutırında 135 görmüştük 2 kişi, ibre ne kadar doğru bilmem ama gördük. benim 200lük motor görmüyo o hızı:cherry:

sukutırda hızlı olabilir yani. 60yıllık şöför dedemin lafı "herkes gider,durabiliyosan ustasın"

135e cıkarsın 2kısı ama yanından araba gecerse yada gectıgın arabalara dıkkat et max 90la gıdıolardır :wiinkk:

Son düzenleme:
anca görebılıyor mıllet yada çıkar dıyor ama icrat yok 135km hıza çıkamaz her ıtdasınada warım çünkü bu witeslıden bnm arkadaşda war ayrıyeten gıcır gıcır motor 100 e gelene kadar zaten canı çıkıyor kımse sallamasın lütfen!sora bılmeyen arkadaşlarımız alıyor husrana uğruyor klawyede sölemesı kolay ama yola çıkınca nedense gıdmıyor:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
anca görebılıyor mıllet yada çıkar dıyor ama icrat yok 135km hıza çıkamaz her ıtdasınada warım çünkü bu witeslıden bnm arkadaşda war ayrıyeten gıcır gıcır motor 100 e gelene kadar zaten canı çıkıyor kımse sallamasın lütfen!sora bılmeyen arkadaşlarımız alıyor husrana uğruyor klawyede sölemesı kolay ama yola çıkınca nedense gıdmıyor:)

mantıklı arkadaslar scoteer adıyla gecen 150cclık her marka arora olur nortwıng olur salcona olur mondıal olur hepsı aynı motor saten kanunısı osu busu bızım sanayıde bı laf soluolar '' eşşek aynı eşşek semerı farklı '' bu motorların gercek hızı 90-100 ıbre 200de gosterse 100 dahada hızlı gıtmez ıstedıgın kadar ugras o yuzdne kımse gaza gelmesın arkadaslar

kimm demişş onuu breton gitmezz ibresii yanlışş ama yok öyle bi motor sizin karsınızda bretonu kötüleyen herkess anlamıo görmüo kardesım 3 aylık motorum acılık degılll sagırr kaldı motor acma calısıom araba ıbresıyle denedım yatarakk benım ıbre 165 gosterıo km ye dayandı ama araba ıbresıyle 140 hee kardesım sorunsuz bı motor nasıl durmuo bu motor anlamıom benn ya sız durduramıosanız bız nabalım witess düşş ben wirenn kulandımı bilmem

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar