ha ha ha aynen yaaa,bu ne kardeşim adamların tasarıma bile ihtiyacı yok ne gerek var al ybr yi yebere al cbf i cebefe yakında ar1,ar6 cebere lerde gelir merakla bekliyorum"kateme dük" yapsalar da alsak bari, ucuz olur
"kateme dük" yapsalar da alsak bari, ucuz olur
motorunda ufak farklılıklar var. Yamaha YBR'nin 150 cc. yapılınca yeterince yağlama yapamadığını duymuştum. çok kısa sürede segman yiyiyormuş. eğer bunların(arora) yağ pompası büyütülmedi ise, bu motor hacmiyle kısa sürede rektefiye isteyecektir. ya da sıkıştırma oranı düşürülmüştür, devir azaltılmıştır bi şekilde yüksek sürtünme kuvvetinin önüne geçilmeye çalışılmıştır. 2012 fuarda inceledim, bunu alacağıma salcano alırım. en azından satmak istediğimde ybr'nin birebir kopyası olduğundan kolay satarım. parça sıkıntısı da olmaz.birebir aynısımı yani parça uyumu ''cuk'' ise bazı hayati parçalar orj.japonla değiştirip uzun süre kullanılabilir aroranın motorlarını zongshen üretiyor ve kötüde
diildir..iş yapar... ama görüntü tamamda motorda vs vs teknik farklar varsa bulaşılmaz
sonuçta orj.ybr kullanıcılarıda çoğunluk yan sanayi parça kullanıyor bende hayati bazı parçaları orj.japon yaparım gerisi çakma olsun n'olcakki...
orj.ybr nin lastiklerindende memnun değiller eee....onuda değiştiriveririm tamamdır
yanlız cebefe'yi daha çok merak ettim onuda 1e1 yaptılarsa helal olsun
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:34 ----------
ben mesajı bitirmeden cebefe yi çakmışsınız ama alakası yok
saçmalıktan öte bişey degil bu Arora.
3000'e alınabilir de orjinali 4200 olan motorun çakmasını 3750'ye satmak neyin kafasıdır :cherry: arora web sitesine fiyatları yazmıyor ve adamına göre fiyat çeken bayileri mevcut.Eski kasa arorarları vardı arkadasımda 10.000 km yi gecti teker yapıyordu..Motoru cok saglamdır.. 3000 E alınası bir motoru var.. Titresim 0.