Arora Motor Hakkında

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Selam arkadaşlar bu motor hakkında yorum yapabilecek var mı inceleyen test eden falan ? Burada bayisi olmadığı için gidip inceleyemedim özellikle klasik tipli olmasını çok beğendim 2. motor olarak hafta sonları düşünüyorum..
Arora markasını en son bi scooterin üstünde görmüştüm onun harici çin malı olduğunu biliyorum bilgilerim sadece bunlarla sınırlı..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-arora-onder-motordan-kiredi-karta-9-taksit-avantgarde-kargo-bizden-165300773/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-arora-arora-avantgarde-180cc__klasik-sevenlerin-tercihi__semsa-dan-167788234/detay

Merhaba bu motoru bende çok merak ediyoruum siyah beyaz ve kırmızı beyaz rengi var tipi çok güzel ama arora hakkında şunu söyleyebilirim en azından İstanbul Büyükçekmecedeki servis için konuşuyorum iş arkadaşım araro scooter aldı 3 hafta önce kaza yapıp arabaya çarptı motorun önünde ufak bi kırık var parça şiparişi verdik daha 3 hafta oldu hala parça gelmedi valla benden ondan sonra daha arora falan bi dahada bakmadım...

Merhaba bu motoru bende çok merak ediyoruum siyah beyaz ve kırmızı beyaz rengi var tipi çok güzel ama arora hakkında şunu söyleyebilirim en azından İstanbul Büyükçekmecedeki servis için konuşuyorum iş arkadaşım araro scooter aldı 3 hafta önce kaza yapıp arabaya çarptı motorun önünde ufak bi kırık var parça şiparişi verdik daha 3 hafta oldu hala parça gelmedi valla benden ondan sonra daha arora falan bi dahada bakmadım...
Gerçekten merak edilecek bi motor şekil şemal o biçim :)

Abi o ilk ilandaki "şanzıman 5 fitez" nedir ya :queen:
Arora ar180 zorro içinde letli far yazıyodu aroranın hastalığı galiba türkçeyi düzgün kullanamamak

Aşağıdaki ilandaki bilgiler aroranın ar150 modeline ait... Benim bahsettiğim ve resimlerde olan model ar180 dir ve 16 hp dir
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-arora-onder-motordan-kiredi-karta-9-taksit-avantgarde-kargo-bizden-165300773/detay

Son düzenleme:
Arkadaşlar bu motoru zongshen üretiyormuş diye okudum eğer gerçekten zongshen malıysa kaliteli olduğunu düşünüyorum Bu konudaki fikriniz nedir

Bildiğin çöptür.Bu motoru hiç görmedim ama arora markası gerçekten çöp.Gerçekten bir vibrasyon makinesi yapıyo bu adamlar ayrıca hiçbir yedek parça vs bulamazsın ve fabrikayıda arasan kimseyi bulamazsın.Yedek parça hiçbir yerde yok.Motorlar bir süre sonra dökülmeye başlıyor ayrıca sakın ama sakın bulaşma.Bulaşırsanda nasıl olsa pişman olursun hocam.Gerçekten çinlilerin bile en kötülerinden.

Konu nereye gitti yaw,görünümü güzel,çinli işte.Bakımlarını yaptığın müddetçe sıkıntı yok.Boşu boşuna çin,japon kavgası çıkmasın şimdi.

Bildiğin çöptür.Bu motoru hiç görmedim ama arora markası gerçekten çöp.Gerçekten bir vibrasyon makinesi yapıyo bu adamlar ayrıca hiçbir yedek parça vs bulamazsın ve fabrikayıda arasan kimseyi bulamazsın.Yedek parça hiçbir yerde yok.Motorlar bir süre sonra dökülmeye başlıyor ayrıca sakın ama sakın bulaşma.Bulaşırsanda nasıl olsa pişman olursun hocam.Gerçekten çinlilerin bile en kötülerinden.

Ama balansör varmış yinede titremi ki herkes çok kötülüyo bu motoru korktum valla :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:50 ----------

bu motoru zongshen mi üretiyo bilen var mı?

bu sefer çağ atlamış bmw nin eski modellerine benzetmeye çalışmış r80 r26 biraz andırıyor ama akraba evliliği gibi olmuş

Arora scooter kullandım uzun zaman hiç sorun çıkarmadı, servisi kötü olabilir hiç servise yolum düşmedi çünkü :) Üzmedi beni :)

Model gerçekten güzelmiş bence kafana yattıysa al derim titreşim - servis fln düşünme. Yani bu motor'da titreşim olur, servisi çok kötü ise baska ustaya götürebilirsin ! seçenekler bunlar.

Bu arada konuda arora için çöp fln demişler 4 senedir kullanmadıgım scooter'ım hala duruyor çürümedi bile.

Arora scooter kullandım uzun zaman hiç sorun çıkarmadı, servisi kötü olabilir hiç servise yolum düşmedi çünkü :) Üzmedi beni :)

Model gerçekten güzelmiş bence kafana yattıysa al derim titreşim - servis fln düşünme. Yani bu motor'da titreşim olur, servisi çok kötü ise baska ustaya götürebilirsin ! seçenekler bunlar.

Bu arada konuda arora için çöp fln demişler 4 senedir kullanmadıgım scooter'ım hala duruyor çürümedi bile.

Modeli çok beğendim ama deneme inceleme fırsatım yok o yüzden konu açtım ama herkes bi haber bu modelden Dur bakalım hayırlısı

Bana kalırsa git 1 bayiye istediğin motoru seç üzerine otur birazda turla titreşim var mı diye gerçi motosikleti çalıştırsanda olur

180 cc olani ustten egzantirikli 150 olani alttan egzantirikli. ustten egzantrikli olanin parcalarini bulmakta zorlanabilirsin ama mondial zone 180 s modelinin motoruyla ayni galiba parcalari uyabilir. 150 olanin parcalari normal cg parcasi heryerde bulunabilir. depo yan kapaklar felan arora firmasina muhtac kalacaksin baska firmada yok su anda

180 cc olani ustten egzantirikli 150 olani alttan egzantirikli. ustten egzantrikli olanin parcalarini bulmakta zorlanabilirsin ama mondial zone 180 s modelinin motoruyla ayni galiba parcalari uyabilir. 150 olanin parcalari normal cg parcasi heryerde bulunabilir. depo yan kapaklar felan arora firmasina muhtac kalacaksin baska firmada yok su anda
Nasıl yani bu modelin motoruyla mondial z one nin motoru aynımı
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-arora-arora-avantgarde-180cc__klasik-sevenlerin-tercihi__semsa-dan-167788234/detay

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar