Arora Md150t-2

Merhaba Arkadaşlar,

Çok kısa bir süre içerisinde ARORA MD150T-2 almak istiyorum. Tüm özelliklerinin birebir olduğuna inandığım MONDIAL ZAT-150 yerine Arora'yı almak daha mantıklı geliyor.

Zat-150 kullanan bir kaç tanıdığım bana en büyük problem olarak servis sıkıntılarını dile getirdi. Arora yetkilisi ile görüştüğümde "bizim en önemli özelliğimiz servisimiz" dedi. Kaza sonucu ön şasesi yamulmuş bir motoru 3. gün teslim ettiklerini belirtti. Ayrıca motorlarını incelerken aynı motorlardan almış olan bir kaç kurye gördüm. Eğer kuryeler bile Arora aldıysa en azından Mondial ya da Asya 'dan daha tercih edilebilir bir markadır diye düşünüyorum.

ARORA MD150T-2 : 2.490 YTL.

Ayrıca, bu motorlar yerine aynı büyüklük ve özellikte tavsiye edebileceğiniz, 2. elini ya da 0 ını bulabileceğim markalar söyleyebilirseniz sevinirim.

Kıymetli yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi rica ederim.

»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan taşınmıştır.»»»»»»
Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: BBRR **************

Moderatör tarafında düzenlendi:
Asya motor 150 T-1 in fiyatı 2150YTL ye düştü.
ona bak istersen hem serviside sağlam sayılır.

MERHABA 150T-2 GÜÇLÜ BİR MOTOSİKLET. İSTERSEN uguroto.com.tr adresinden özelliklerini inceleyebilirsin. Kredi kartlarına 32 aya varan taksitleri ve kefilsiz kredi imkanı da sunuyoruz. Sınırsız km de 2 yıl servis garantiside var. Ayrıca tecrübeli ustalarımızla servisimiz de hizmetinde

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar