Cross/enduro motorlarda malzeme kalitesi diğerlerine göre çok daha önemli bence. Diğerlerine göre çok daha fazla titreşime ve düşmeye kalkmaya maruz kalıyor.
Kalite olarak denkler mi bilmiyorum ama komşumda RKS NR200 var, 2 haftadır otoparkta ön tekerleği çıkarılmış şekilde duruyordu. Geçen denk geldiğimde sordum, rodajını bitiremeden ön tekerleği süspansiyonlara bağlayan parça kırılmış. Araziye de girmedim (ki girse de böyle bişey yaşanmamalıydı) , rodaj için etrafta dolaşırken birden yalpalamaya başlamış. Her neyse işte adam en son 2 haftadır parça bekliyordu, bikaç gündür motosiklet ortalıkta yok, bilmiyorum halledebildi mi...
Velhasıl kalite bu kategorideki motorlar için ekstra önemli, bunu göz ardı etmeyin derim. Xpulse 200 sahibi olarak uzun süre deneyimim olmasa da (2000 km kadar) şuana kadar girdiğim hiçbir arazide kendinden şüphe ettirmedi. Yeni modellerinden şikayetçi olunduğunu söylemişsiniz, motoru 2 ay önce almış olsam da yaklaşık 6 aylık araştırma sonucunda aldığım için şunu söyleyebilirim. Markanın arkasında durmadığı , parça bulunmadığından yatan tek bir örnek görmedim. En yaygın (belki de tek) kroniği üst kapaktan yağ sızdırmasıydı, onu da serviste 1 günde hallediyorlar. (Benim başıma gelmedi)