Arora AR 250-21 & AR XF200GY-C

Bügün ilanda gördüm ve sizlinle paylaşmak istedim Arora iki yeni model çıkarmış ikiside çok dikkatimi çekti...

AR 250-21

fiyatı yıl başından sonra açıklanacakmış

ar-250-21.jpg

yaris-capraz.jpg

yaris-on_1.jpg

yaris-arkadan.jpg

yaris-on.jpg

ÜRÜN DETAYI

AR 250-21

Motor Tek Silindir 4 Zamanlı Üstten Eksantrik (CBB)

Silindir Hacmi 249 cc

Soğutma Su Soğutma

Ateşleme Elektronik CDI

Çalıştırma Elektrikli

Arka Fren Disk

Ön Fren Disk

Şanzıman 5 Vites

Max Güç 16.32 HP

Arka Lastik 130/70-17

Ön Lastik 110/70-17

Jant Çelik jant

AR XF200GY-C

fiyatı yıl başından sonra açıklanacakmış

cros-yan.jpg

Tip Suzuki modeli 199 cc, (GS engine)
Tek-silindir, 4-vuruşlu, hava soğutmalı
Sıkıştırma Oranı 9.4:1
Kontak C.D.I
Şanzıman 5 - vitesli
Ateşleme sistemi Elektrik
Maksimum Güç 15.64 HP
Güç Aktarımı Zincir
Fren /Ön Diskli Fren
Fren/Arka Diskli Fren
Tekerler/Ön 80/110-21
Tekerler/Arka110/90-18
Mukuni Karbiratör-Alüminyum Mafsal

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
SS modeli YZF-R125 ın kopyası olmuş.
Bi de 250 cc ss yapıyorsun madem 16 hp güç nedir ya?

AR 250-21 4000 ü geçmezse almayı düşünürüm 4100 olursa bile honda cbr125 almak daha mantıklı olur.

250lik racing 4-5 milyara satılırsa 2. el cbr 125 piyasası ölür. ybr ve cbfden de güzel bi müşteri çalar.

bildiğim kadarıyla her markanın 200GY modeli var, motor kısmını lifan'dan alıyorlar kendi şasi ve grenajlarını monte ediyorlar diye biliyorum, yanlışım varsa düzeltin.
en alttaki benim eski motorum skygo200gy 30.000km den fazla kullandım ve daha yeni sattım debriyaj balatası vs. harici motor kısmına anahtar değmedi (karpuz yarılmadı yani:)) 2008de almıştım satış fiyatı 2200tl idi; şahsi görüşüm 200GY modelini satacak markaların fiyatları 3000-4000tl aralığında olmalıdır, fazlası olursa satamazlar.

Cross Gerçekden Çok hoşşmuş 15.64 hp güçünde diyor bu gayet iyi
fiyatı uygun olursa alınabilecek motor ama anlamadığım suzuki tipi derken neyi kasdediyor _?
Bu arada Ben daha önceden sitesinde görmüştüm Crossu bayisine sordum bende bilmiyom ama japon üretim dedi bu model

250 racing'e 7000 altı çekmezler. Demedi deme ibraim
Hiç sorma Çan Çin Çon Fark etmiyor Yeterki süpersport olsun 50 cc olsun gene 7 bin Çekiyolar ama sanmam 7 bin lira olcağını kimse almaz
9 bin verip cbr 250 alırlar ama 4.5 yada 5 bin olursa alan olur hani büyük cc den önce alıştırmalık için :)

Hakkımızda Kalite Politikamız İletişim Bilgileri Motoran Bayileri Motoran Servisleri Garanti Talep Formu Kullanıcı Yorumları İnsan Kaynakları

ATV » CROSS XV - 250 Paylaş

TEKNİK ÖZELLİKLER 4.470 TL
MOTOR TİPİ tek Silindirli, 4 Zamanlı, Balancer Sistemli
SİLİNDİR HACMİ 250 cc
ATEŞLEME Elektronik CDI
ÇALIŞTIRMA Elektronik / Ayaktan Marşlı
SOĞUTMA Hava Soğutmalı
MAX. GÜÇ 7500 d/d 11.5 kW / 15.6 HP
MAX. HIZ 90 Km /H
VİTES 5 Vites Manuel
BOYUTLAR (exbxy) mm. 2080x820x1165
AĞIRLIK 117 Kg.
YAKIT DEPOSU 12 Lt. ± 0,3 Lt.
FRENLER Ön Disk / Arka Disk
LASTİK ÖLÇÜLERİ Ön: 2,75-21 / Arka: 90/90-19
AKÜ 12 V 9 Ah

« GERİ

1) Yukarıdaki fiyatlar peşin olup, KDV ve ÖTV dahildir.
2) ÖTV motorsikletler için %8, ATV'ler için %37'dir.
3) KDV ve ÖTV oranlarında yapılan değişiklikler fiyatlara aynen yansıtılacaktır.
4) Üniteks A.Ş. her türlü fiyat değişikliği yapma hakkına sahiptir.

Paylaş / Favorilere ekleXSelect from these web-based feed readers:

AOLBloglinesGoogle ReaderMy MSNNetvibesNewsisfreePageflakesYahoo
Sharing Service FilterHizmet bulunamadı
.netShoutout100zakladok2 Tag2linkme7Live7.comA97abiAdftyAdifniAmazonAmen Me!AOL MailArmenixArtoAviary CaptureAzadegiBaangBaiduBeboBentioBiggerPocketsBit.lyBizSugarBland takkinnBlinklistBlipBloggerBloggyBlogkeenBlogmarksBlogtrottrBlurpaliciousBO.LTBobrdobrBonzoBoxBookmarkingNetBookmarky.czBookmerkenBordomBox.netBrainifyBryderi.seBuddyMarksBuzzzyCamyooCardThisCare2ChiqCiripCiteULikeClassicalPlaceCleanPrintclipDOCndigColivia.deCommunicateConnoteacOOtopiaCOSMiQCurate.usDeliciousDesignBumpDigaCulturaDiggDiggitaDigoDigThisHostDigzignDiigoDipdiveDoMelhorDostiDotNetKicksDoubanDraugiem.lvDrimioDropjackDzoneE-postaEdelightEFactoreKudoselefanta.plEmail AppEmbarkonseuCliqueiEvernoteextraplayEzySpotFabDesignFabulously40FacebookFarkFarkindaFashiolistaFashion BurnerFAVableFavesfavlogFavorilerFavoritenFavoritusFlakerFloss.proFolkdFormspringFreeDictionaryFresquiFriendFeedfunPfwispGabbrGamekickerGiveALinkGlobalGrindGmailGo.vnGoduduGood NoowsGoogleGreaterDebaterGrono.netHaber.gen.trHacker NewsHadash HotHatenaHealthimizeHedgehogsHelloTxthistoriousHot BookmarkHotklixHotmailHTML ValidatorHyvesIdenti.caihavegotIndex4IndexorInformazioneInstapaperInvestorLinksiOrbixiSocietyiWiWJamespotJappy TickerJoliPrintJollyJumptagsKaboodleKaevurKaixin RepasteKetnooiKindle ItKipupKledyKommentingLa tafaneraLibrerioLifestreamLink NinjaLink-a-GogoLinkedInLinks GutterLinkSharesLinkuj.czLiveJournalLockerBloggerLogger24Mail.ruMarkmeMashbordmeinVZMekusharimMemonicMemori.ruMenéameMendeleyMessengerMindbodygreenMister WongMoemesto.ruMoikrugmototagzmRcNEtwORKMultiplymyAOLMyHayastanMylinkvaultMyspaceN4GNasza-klasaNetLogNetvibesNetvouzNewsMeBackNewsTrustNewsvineNujijOdnoklassnikiOKNOtizieOneviewOrkutOyylaPackgPafnetPDF OnlinePDFmyURLPhoneFavsPing.fmPlanypusPlaxoPlurkPochvalPoliticNotePosteezyPosterousPrati.baPrintFriendlyPushaQRF.inQRSrc.comQuantcastQzoneRaiseYourVoiceRead It LaterRedditRediff MyPageRedKumResearchGateRideFixScoop.atScoop.itSekomanSelect2GetherSharerShavehShe Told MeSina WeiboSkyrock BlogSMISodaHeadSonicoSpeedtileSphinnSpinSnapSpreadlyspringpadSquidooStartaidStartlapStoryFollowerstudiVZStuffpitStumbleUponStumpediaSvejoSymbalooTaazaShareTagzaTarpipeThe Web BlendThinkfinityThisNextThrowpileTip'dto.lyTopSitelerTransferrTranslateTuentiTulinqTumblrTusulTvinxTweetMemeTwitterTwitThisTypepadUpnews.itUrlaubswerkURLCaptViadeoVirbVisitezMonSiteVKontaktevKruguDruzeiVOX SocialVybraliSMEVyoomWebnewsWebShareWhois LookupWindy CitizenWireFanWordPressWorioWykopXangaXINGY! BookmarksY! MailYammerYardbarkerYazdırYemleYiggYoolinkYorumcuyumYoublrYoubookmarksYouMobYuubyZakladok.netZicZacZingMe
Bütün yaptıklarını
Mesajınız gönderildi! Tekrar Paylaş

Mesaj gönderiliyor ...Kime: (E-posta adresi)Kimden: (E-posta adresi)Mesaj: (İsteğe bağlı)
255 karakter sınırı

Diğer:AddThisAyarlarıGizlilik Paylaş / Favorilere ekleXAddThis daha kolay Internet Explorer için paylaşımı olun.

Bunları gösterme
FacebookTwitterGoogleMessengerDiggMyspaceOyylaFavorilerYazdırDeliciousE-postaDiğerAddThisAyarlarıGizlilik

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar