Şahsen tigeri bayisinde gidip inceledim. Fakat çalıştırmadım. Çift ayakta vites geçişlerini denedim gayet iyidi. Gösterge ve kasa görünüşü gayet güzel depo yapısı dolgun biraz.
Koltuk rahat geldi, tabi belli bir süre sonra ne olur bilemem. Bana ybr koltuğu bile rahat gelmiyor

Plastik aksamlarını şöyle elimle yokladım açık söylüyeyim 10 üstünden 7.5 alır.
Misal ybr 10 üstünden 8 alır. Hemen hemen ybr kalitesinde. Motor bloğunun işçilikleri güzel boyasından tut şekilli felan güzel. Karbüratörde keihin japan karbüratördü sanırım zaten çoğu kendini kanıtlamış çinli motorlarda bu karbüratör var. Elcikler ve gidon güzel, kadran 200 hava atmaya birebir

Arka lastiği 100 dü, belki biraz daha genişletilebilir. Arka dişli oranıda iyidi, arka amortisörler gazlı, yerden yüksekliği ybrye göre biraz daha yüksek yuvarlak far olması ve vites göstergesi olmaması haricinde hepsi güzel. Birde ön tekerlek kötü 2.75di gerçi 2.90 yapılır.
Çalıştırmadığım ve kullanmadığım için titreşim, çekiş, tork, rahatlık nasıl bilmiyorum. Son olarak gösterge takılabiliyor yabancı sitelerde kitler var ama biraz uğraşlı bir iş.