arnızda birde liseli var

merhaba ben hareke lisesi 2. sınnıf öğrencisiyim motorları çok seviyorum
ama motorum yok seneye ilk motorumu almak istiyorum bana ne tür birşey önerirsiniz birazda hızlı olması lazım bilirsiniz benim yaşımdakilerin
çoğu hızı sever ... :p

hadi bakalım siteye üyeliğin hayırlı uğurlu olsunnnn
geleceğin potansiyel motorcusu
hoşgeldin

Aramıza hoş geldin... burada biraz te crübe edin yavaş yavaş seneyede başlangıç motorlarından biriyle başlarsın inşallahh..

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
BıKeR_BoYZ, hoşgeldin ilk önce motor sürüş eğitimi al tabi ehliyette şart

Hoşgeldin siteyi takip et o zamana kadar kaparsın herşeyi :thumright:

internet bağlantım olduğu sürece her akşam buradayım zaten bağlantım olmasada
birşey değişmez yine bura da sizlerle birlikte olurum tabiki dedikleriniz şu anda
benim için altın değerinde. Her zaman olduğu gibi EĞİTİM ŞART . siteyi gerçekten sevdim bende zaten hep böyle bir site veya topluluk hayel ediyordum ve işte buldum... :mrgreen:

abi ebnde aranıza bugün katıldım 15 yaşındayım motorum yok 3 sene sonra alcam motor tutkunuyum hep açık mavi motorumun olmasını istemişimdir

Hoşgeldin!
Eğer sadece hız arıyorsan araba almana gerek yok. Kendini yüksek bir yerden aşağı atabilirsin :cherry:

Hoşgeldin

Bende lise 3 öğrencisiyim...

Motor alacaksan küçük bir şeyler al..Senin yaşındakileri ben çok iyi bilirim :cherry:

Küçük dediğime bakma şimdiki scooterler nerden baksan 120 130 vuruyorlar..E yeter her halde.. :p

Hoş sohbetler

hoşgeldin uğur.. :p
bende sendenim adamım aramızdaki tek fark ben lise 3 teyim
sana tavsiyem kucukten buyuğe doğru git yani mobiletten basla 125, 250 yada 150 ,300, ...... demek istediğim bu işte tecrübe önemlidir ... tekrar wellcome

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar