arn keeway 150-çinli scooter

arkadaşlar sizden scooter ile ilgili bir kaç bilgi öğrenmek istiyorum.
arn keeway 150 7.7 hp gücünde ama çin mallarının hepsi 9-10 hp.ama keewayin motor kalitesi çinlilerden daha iyi.bu keeway de macaristan malı herhalde.burada kafama takılan çinli motorların 10 hp lik gücü doğru mu yoksa yalan mı.yoksa ben yanılıyor muyum.çinlilerin motoru keewayden daha mı iyi.
bu konuda bilgisi olan paylaşırsa sevinirim
Motor Tek Silindir, 4 Zamanlı, Hava Soğutmalı
Yakıt Yakıt Tankı 5.2 lt 2,8lt/100km
Çap x Stroke 52,4x57,8 mm
Silindir hacmi 150,1 ccm
Max. Güç 5,7 kw 7.91 Nm 5750/1min
Frenler Ön Fren Disk
Arka Fren Kampana
Jantlar Ön: 120/70-12
Arka: 130/70-12

Boyutlar Uzunluk: 1920 mm
Genişlik: 700 mm
Yükseklik: 1195 mm
Taban Yüksekliği: 120 mm

Ağırlık 110 KG
Aksesuarlar Uzaktan Kumanda, Alarm, Çanta
Vites Kutusu Otomatik CVT SİSTEM
ilgi verirseniz sevinirim.

arn keeway 150 nin motor kısmı diğer çinlilerden daha büyük görünüyor.bunun ne deni nedir peki?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bilmem. önemli mi ki?

eninde sonunda bütcene göre birsey almak zorundasin. mümkünse cin mali alma. bence kanuni (deer 152) al. türk mali (fransiz motosikleti dahi olsa aslinda) her zaman cin malina (UCUZ ve uyduruk kopyanin allahi) üstündür.

Arkadaşlar ingilizce bir yazıdan çeviri yapacaksak işimize gelen bir satırla yetinmeyelim lütfen! Orada avrupa ülkelerine motor satışından bahsetmiyormu! Dünya standartında olmasa bu aletin italyada Aprilla güvencesinde işi ne yahu! :queen: Bilmeden,tam anlamadan yorum yapmanın ne alemi var! haa şunu sorarsan, scooter almalımıyım? kesinlikle hayır! Aletlerin alayı dengesiz ne malı olursa olsun. küçük teker kayıyor üstünde oklava gibi oturursan mesele değil. motor arka tekere yakın kullanıcı ve artçıda öyle! Nerde kaldı fizik kuralları, ağırlık merkezi nereye kaydı!!! Aletlerin her tarafı plastik! servis bakımlarında her tarafı mecburen sök-tak oluyor,metal vidanın plastik yuva teması sonucu aşınma kaçınılmaz!! sonrası ya takırtı-tukurtu başlıyor ve devamında vidalar dökülüyor. Üstelik bu kullanım hatasına girdiğinden garanti dışı kalıyor! 2. elde de kayıp çok fazla. Kanuni öneren arkadaşım acaba biz kanuniyi hangi ülkelere satıyoruz ki keeway ile kıyaslayıp birde üstün kabul ettik anlayamadım! Saygılarımla. :bounce:

merak etme hocam, ingilizcem gayet iyidir.

tekrardan keeway sayfasina bakacak olursan adamlarin KEEWAY ITALIA SRL (http://www.keeway.it) adinda bir yan kurulusu oldugunu göreceksin. simdi bana keeway italia'nin satigi araclarin güvencesini üstlenmeyip bunu aprilia'ya mi devrettigini anlatacaksin? bu türkiye'de MANAS'in MAN kamyonlarini MERCEDES güvencesinde satmasi gibi birsey olur ...

keeway'in oldugu icin simdi uzun uzun kanuni - keeway karsilastirmasi yapmak istemiyorum. sadece kendi fikrimi söyledim, ben kanuni'yi tercih ederdim. eninde sonunda ikiside kalite ödülü kazanmayacak. hic olmazsa türk malina binmis olurum. ama bu belki yurt disinda yasamanin getirdigi gereksiz bir milliyetciliktir ...

scooter elestirilerine katilmiyorum ve bence birkac yanlisin var ("kücük tekerlek kayiyor" da ne demek?) ama kendine "motosikletci" gözü ile bakip aslinda scootere binenleri de anlamadigimdan kimseye tavsiye etmem.

değerli kardeşim predator, kanuni türk malı değil,sadece çin malı. keşke burda yapılsaydı. Saygılarımla. :cat:

hocam, adamlarin istanbul yakinda koca fabrikalari var. emin misin kanuni'nin cin mali oldugundan? kisa bir internet arastirmasi KANUNI adinda cinli üretici göstermiyor ...

kanuni turk montajı parçalar çin. PGO du yanılmıyorsam. modellerine bir bak kanunu ile %100 benzer tasarımları :D

"Integrating resources from all around the globe" has been the motto of KEEWAY'S business development. Appreciating the value of superior European product design, KEEWAY insists that all models are designed by professional and experienced firms in Italy and Germany.

The most up-to-date design concepts are ensured to be demonstrative in KEEWAY models. To further consolidate the design expertise, KEEWAY established its R&D center in Italy, where creative and skilled designers from some of the best motorcycle manufacturers or design firms are hired to contribute.
bi de şunu çevirebilirmisiniz acaba ne diyor ben anlamadım da

http://www.keewaymotor.com/about.html

siz benim moturumu niye küçümsüyosunuz yaa :silent: biz onunla mutluyuz hiç bi şikayetimde yok (maşallah) diğer scooterlara nazaran (çin malları yani) daha iyi.. maddiyatı düşük bütçesine uygun düşünen veya yeni başlıyanlara tavsiye ederim :bounce: ben başlangıç için aldım çokta memnunum.. :wiinkk:

Taiwan neresidir acep :)
CPI Motor Company
No.76, Kung Yeh Road, Ta Li City, Taichung County, 412 Taiwan, R.O.C.
[ek] taiwan firmaları çin mainland da üretim yapan firmalardan daha önce bu işe girdikleri için kalite olarak piyasa malı ile japon arası kalıyor
çinden ithal edilen motorlarda azda olsa kaliteli ürünler getiriliyor. umarım ithalatçılar üretim yapmayı düşünürlerde teknoloji birazda yerli üretilmiş olur[/ek]

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar