ARN 125 Yardım

İlk defa sorun çıkardı benim arn. Daha 6.000 km de. Geçen gün hızlanırken 70 kadar çıktı ve sonra birden bi ses geldi ve stop etti. tekrar çalıştırdım ama
ilginç sesler gelmeye başladı.70 e kadar çıkınca dahada artıyor sesler.
Tamirci bi kere bindi geldi ve sesinden piston sıyırmış dedi hemen anlaşılırmı böyle bi sorun daha açmadan. epey masraf çıkaracak böyle bi sorunla karşılasan varmı????Böyle bi sorun çıkarmaması lazım,motor zorlanmadan kullanıldı genelde

Garanti kapsamı karşılarmı böyle bi sorunu??:pale:

Dostum öncelikle geçmiş olsun..
Aynı olay benim de başıma geldi.. Kinetic 2x Zoom marka motor ile yolda 70 ile giderken garip bi ses geldi ve motor stop etti. Motoru zorladım. Tekrar tekrar çalıştırıp, biraz daha bindim. Yine stop etti. Ondan sonra hiç çalışmadı. Marş bile basmıyordu. Neyse tamirciye gittim. Piston sıyırmış dedi. 130 YTL masraf çıktı. Garanti süresi doldugu için ödemediler. Garanti işini bilmiyorum.. Geçmiş olsun..

Teşekkürler, benimki hala çalışıyor tamirci böyle daha kullanırsın dedi.Ama bir an önce yapmak lazımmış. Rölantide çalışırken değisik ses çıkarıyor. Forumlarda böyle bi sorun olduğunu duymadım başka bişey olabilirmi?? Garanti kapsamında daha motor ama bizim burada yetkili servis olmadığı için bakımları tamirci yaptı garanti gıcıklık yapar heralde

bakımlarını zamanında yaptıysan, uygun yağ kullanılmış ve seviyesi tam ise garanti dahilinde olması gerekir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar