armut ve bilmedigim far

baslık biraz garip olabilir arkadaşlar ama far ampulu alıcam size bi konuda danısmak ve bilgi almak istedim
asagıda gördüğünüz farın bildigimiz orjinal yuvarlak far a göre özellikleri nedir. yani dahamı cok aydınlatır mesela neden dierleri armut gibide bu bu sekilde

productimage-picture-far-ampulu-12v-3535w-3-tirnakli62552_t_w160_h120.jpg

örnek...

productimage-picture-far-ampulu-12v-3535-ms1002294162_t_w200_h200.jpg

şimdiden yorum yapan yapmayan okuyan okumayan herkeze tesekkür ederim saygılarr

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
1. resimdeki far ampulu H4. Uzun/Kısa tek ampuldedir. Çoğu arabada kullanılır. Daha iyi aydınlatır. Ama 55w elektrik harcar. Senin kullandığın ampul 35w. Bu ampulu kullanman hem akü açısından hem de tesisat olarak sıkıntı yaratabilir. Bunu kullanıp far tasım eridi diyen de var, hiç bir şey olmadı çok güzel diyen de.

1. resimdeki far ampulu H4. Uzun/Kısa tek ampuldedir. Çoğu arabada kullanılır. Daha iyi aydınlatır. Ama 55w elektrik harcar. Senin kullandığın ampul 35w. Bu ampulu kullanman hem akü açısından hem de tesisat olarak sıkıntı yaratabilir. Bunu kullanıp far tasım eridi diyen de var, hiç bir şey olmadı çok güzel diyen de.

ikiside 35/35w ampul tip bakımından aydınlatma konusu ne fark var onu merak ediyorum

İkisi de 35/35 ise kesinlikle üsttekini tak, fark gerçekten hissedilir derecede iyi oluyor.

aynen katılıyorum dediklerine forumuda denk geldikce takip ediyorum en doğru bilgiler ve en basta yazan genelde sensin:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İkisi de 35/35 ise kesinlikle üsttekini tak, fark gerçekten hissedilir derecede iyi oluyor.
H4 normalde 55w olur ama 35w/35 olanı da var tabii. Pek bulunmasada. Diğer ampulle aynı watt olsa da H4 olan halojen olduğu için daha iyi aydınlatır.

aynen katılıyorum dediklerine forumuda denk geldikce takip ediyorum en doğru bilgiler ve en basta yazan genelde sensin:cat:
Teşekkürler :)
scooterların kronik sorunu olan far ampulleri ins bunla cözülür artık ozaman =)
Farkedilir bir düzelme olur ama olağanüstü bir aydınlatma bekleme.

tabi x-enon gibi beklemiyorum zatende yolu görmeme daha da yardımcı olacaktır 2 tane sparis ediyim hemen ozaman teeşekür ederim

Benim motora bu armutlar dayanmıyordu. :)
En son o şekilde değiştirdim, şimdi hem aydınlatması çok daha iyi, hem de 1 seneyi aşkın süredir sorunsuz üzerinde.
Armutları senede 2-3 kez değiştiriyordum yoksa.

Benim motora bu armutlar dayanmıyordu. :)
En son o şekilde değiştirdim, şimdi hem aydınlatması çok daha iyi, hem de 1 seneyi aşkın süredir sorunsuz üzerinde.
Armutları 6-7 ayda bir değiştiriyordum yoksa.

2 senedir 2 kere patladı oda elimden düşüp kırıldıgı icin =) allaha sükür öle sorunum yokta dun gene elimden düstü kırıldı almadanda olmaz tabiki almısken birazda olsa iyisi olsun istiyorum yorumlarınız icin teşekür ederim simdi verdim sparisimi =)

Peki ben bir şey sorayım. Benim regal in ampul ü 2.si gibi armut tipli. Ancak duy kısmı ilki gibi 3 lü soketli. Problem çıkmadan bu H4 e geçebilir miyim ?

arkadaşım 1.resimdeki gibi beyaz far aldım ben ybr ye gayet memnunum (xenona para yetmedi 5 tl ye beyaz ampul alam dedim :) ) ama memnunum yani

Duy değişikliği gerekiyor. Halledecektir bir şekilde.

zaten suanki duylarımda kabloları yandıgı icin sonradan cektigim tesisat var . onun kablolarını söküp buna lehim yaparım büyük ihtimalde çalısır :cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:03 ----------

Peki ben bir şey sorayım. Benim regal in ampul ü 2.si gibi armut tipli. Ancak duy kısmı ilki gibi 3 lü soketli. Problem çıkmadan bu H4 e geçebilir miyim ?

duyundaki kabloları cıkartıp beyaz mavi ve yesil kablolar olacak mavi olan uzun beyaz olan kısa yesilde elektrik dir elektirik olanı baglayım uzunu kısasını ayarlarak yapa bilirsin 1 hafta kadar beklersen eger videosunu cekerim eldiginde koyarım siteye

arkadaşlar bu h4 olan farı taktım kısalarda çakmak tutuyor gbi ama uzunlarda baya işe yarıyor kısada neden cok cok az ısık veriyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar