Montunuz üşütüyorsa yün içlik alın derim.. Gerçekten sıcak tutuyor.
bende bugün, shark aldım kırmızı siyah full korumalı.şimdilik ok memnunum hem sıcak tutuyor hem de rahat
Ben bir atlet, üzerine tişort, üzerine bisiklet yaka kazak, onun üzerine balıkçı yaka kazak, en son da beşiktaş lisanslı montumu:cherry: giyorum bugün tipide bindim süper.:cat: Kazaklar tifanny :queen:
evet ayberk abi , altlık vardı birde üstlük alayım , , , ama iyisini almazsan çok fena kaşındırıyor . Ve dağlıyor
bi arkadaş termal içliklerden memnun kimse duymadım demiş.Ben şahsen tchibo dan 20ytl ye aldığım kayakçılar için termal içliklerden kullanıyorum ve çok da memnunum.Ürünün özelliği soğuk havayı içeri geçirmemesi, yani ısıtması değil.Yün içlik giydiğimde motorda sıcak oluyorum, tamam ama motordan iner inmez terlemeye başlıyorum.Yani günlük hayat çekilmez oluyor.Termal içlik ise ısıtmıyor insanı, sadece soğuk havayı engelliyor, böylece motordan indiğinizde de çok rahat durabiliyorsunuz.Kesinlikle tavsiye ederim
Aynı tchibo ürününden bende de var ama ben memnun degiğim rüzgar da alıyor
Ama bu kayak elbiselerinde bi husus var;eğer kıyafet teninize yapışmıyorsa işlevini yerine getirmiyormuş.Böyle birşey duydum...Eger benimkisi işe yaramıyosa sebebi bu olabilir çünkü 2 beden büyük aslında aldıgım termak içlik :mrgreen: