armode mont

Moderatör
Montunuz üşütüyorsa yün içlik alın derim.. Gerçekten sıcak tutuyor.

Moderatör
Kalın kazak değil, yün içlik.. Hani dedelerimiz giyerlerdi onlardan :) Kazaktan daha da sıcak tutuyor.. Üstüne kazakta giyersen, kutuplara bile gidebilirsin :p (abarttım biliyorum :p)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben bir atlet, üzerine tişort, üzerine bisiklet yaka kazak, onun üzerine balıkçı yaka kazak, en son da beşiktaş lisanslı montumu:cherry: giyorum bugün tipide bindim süper.:cat: Kazaklar tifanny :queen:

yok lucas abi abartmadın haklısın bir yün içlik şart nic montlar biraz daha kalın gibi üşütmeyecek gibi duruyordu 220 tl ye ama . Vakıfbank harıcı post olmayınca alamadık en ıyı armode buldum pıyasada delta alacaktım . o da uymadı neyse yarın yün içlik giyelim , shark buldum 230 tl ye shark cok harika oluyor ama asker dönüşü paraya kıyıp 200 € a revid alacagım

Ben bir atlet, üzerine tişort, üzerine bisiklet yaka kazak, onun üzerine balıkçı yaka kazak, en son da beşiktaş lisanslı montumu:cherry: giyorum bugün tipide bindim süper.:cat: Kazaklar tifanny :queen:

abi beni de giy hiç üşümezsin

Son düzenleme:
ben normal mont yerine 2 ay önce deri aldım soguk gecirmemesi harika cok memnun kaldım bilginiz olsun

Shark kullanıyorum takım olarak aldım son derece memnunum ayazlarda bile dünyala ilişkini koparıyor mükemmel tavsiye ederim :cat:

bi arkadaş termal içliklerden memnun kimse duymadım demiş.Ben şahsen tchibo dan 20ytl ye aldığım kayakçılar için termal içliklerden kullanıyorum ve çok da memnunum.Ürünün özelliği soğuk havayı içeri geçirmemesi, yani ısıtması değil.Yün içlik giydiğimde motorda sıcak oluyorum, tamam ama motordan iner inmez terlemeye başlıyorum.Yani günlük hayat çekilmez oluyor.Termal içlik ise ısıtmıyor insanı, sadece soğuk havayı engelliyor, böylece motordan indiğinizde de çok rahat durabiliyorsunuz.Kesinlikle tavsiye ederim

Soğuk havalarda hâlâ askerde verdikleri yün içlikleri giyiyorum :)

bi arkadaş termal içliklerden memnun kimse duymadım demiş.Ben şahsen tchibo dan 20ytl ye aldığım kayakçılar için termal içliklerden kullanıyorum ve çok da memnunum.Ürünün özelliği soğuk havayı içeri geçirmemesi, yani ısıtması değil.Yün içlik giydiğimde motorda sıcak oluyorum, tamam ama motordan iner inmez terlemeye başlıyorum.Yani günlük hayat çekilmez oluyor.Termal içlik ise ısıtmıyor insanı, sadece soğuk havayı engelliyor, böylece motordan indiğinizde de çok rahat durabiliyorsunuz.Kesinlikle tavsiye ederim

Aynı tchibo ürününden bende de var ama ben memnun degiğim rüzgar da alıyor :)

Ama bu kayak elbiselerinde bi husus var;eğer kıyafet teninize yapışmıyorsa işlevini yerine getirmiyormuş.Böyle birşey duydum...Eger benimkisi işe yaramıyosa sebebi bu olabilir çünkü 2 beden büyük aslında aldıgım termak içlik :mrgreen:

Aynı tchibo ürününden bende de var ama ben memnun degiğim rüzgar da alıyor :)

Ama bu kayak elbiselerinde bi husus var;eğer kıyafet teninize yapışmıyorsa işlevini yerine getirmiyormuş.Böyle birşey duydum...Eger benimkisi işe yaramıyosa sebebi bu olabilir çünkü 2 beden büyük aslında aldıgım termak içlik :mrgreen:

olabilir, ben şahsen çok memnunum, bazen soğuk havalarda gömlek giymem gerektiğinde alttan giyiyorum termal içliğimi, üzerine ince de giyinsem sorun olmuyor, günlük hayatta da çok işime yarıyor yani

ben de armode mont kullanıyorum, ve pek de bi memnunum, zaten bu paraya alınabilecek en iyi mont bence, ve ayrıca bukaleon34 nickli şahıs biraz terbiyeli ol, böyle internet ortamından sizden kat kat büyük yaşlarda insanlara laf atmasını iyi biliyorsunuz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar