arkdaşlar lütfen yardım

bu doradolar nasıldir iyi motorlarmı yoksa götümü parçası varmı ve bu poseidon corvus modelleri su soğutmalı makinalar bunlarla uzun yol yapılırmı bu motorlara 5700 verilirmi

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
007 ye özelden mesaj at..sıkı bir dorado cu dur ve teknik bilgisi çok iyidir.bence gayet kaliteli bir motor..

fly

Forumdan Uzaklaştırıldı
çin işi cin işi

fly

Forumdan Uzaklaştırıldı
korhan X9 hali hazırda Dorado nun v3 modelini arkadaşım kullanıyor ve çok memnun motor inanılmaz seri 250 cc gibi deil ve malzeme ile işçiliği çok kaliteli

007

Korhan X9

Mart ayından beri 1700 km ye gelen V3 üm var. Motor gayet kaliteli ve sorunsuz. Malzemeye gelince, elektrik tesisatı röleleri (ön far ampulu bile philips) made in japon. Balataları honda ve yamaha da kullanılanların aynısı, fan müşüründe Bosch yazıyor. Ayrıca kadranda ne yazıyorsa onu yapıyor...Ben dizaynına vurulmuştum ama 250 cc su soğutmalı bir motora göre çok başarılı buldum.

:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
007' Alıntı:
Korhan X9

Mart ayından beri 1700 km ye gelen V3 üm var. Motor gayet kaliteli ve sorunsuz. Malzemeye gelince, elektrik tesisatı röleleri (ön far ampulu bile philips) made in japon. Balataları honda ve yamaha da kullanılanların aynısı, fan müşüründe Bosch yazıyor. Ayrıca kadranda ne yazıyorsa onu yapıyor...Ben dizaynına vurulmuştum ama 250 cc su soğutmalı bir motora göre çok başarılı buldum.

:cat:

demiştim ben sana korhanx9 kardesim..:cat:

arkadaşlar çok teşekkür ederim gidip bi tane alıcam yakında

arkadaşkar çok teşekkür ederim gidip bi tane alıcam yakında :)

arkadaşkar çok teşekkür ederim gidip bi tane alıcam yakında :)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar