Sevgili ayşe;
malesef üzgünüm ama yazdıkların sadece egonu tatmin etmek için kompleks yüklü cümleler. Yaşınında bayağı genç olduğuna eminim. biraz genler ve hormonlar hakkında bilgin olsaydı bakmanında baktırmanında elde olmayan kimyasal sebeplerden kaynaklandığını bilirdin. bu konuda fazla birşey yazmaya bile gerek görmüyorum.ama beni asıl rahatsız eden başka bir mesele var. bu medenileşme ve atatürk meselesi.hangi medenileşmeden ve kimlerden bahsettiğini anlaış değilim yurt dışında bulunduğum gibi pekçok arkadaşımda yurt dışında eğitimini tamamladı ve orda çalışanlar bile var eğer bu konuda yazarsam site şişer.yaşayabileceğin en harika ülkede yaşadığını söylemek zorundayım. sana kendi vatanımı anlatacak veya avrupanın rezil halini anlatmaya gerek bile yok. insanlarımız farklıağızlardan konuşuyor ve farklı tepkiler veriyor diye veya kerpiç evlerde oturuyorlarsa bu onları bayağı ve adi insan yapmaz, ben hiçbir yerde görmediğim insanlığı ve yardımı o insanlarda gördüm. ama başka bir gerçek var şimdi güzel ülkemde yaşanan oda bir insanı veya toplumu aç bırakırsam herşeyi yapacak hale gelirler. Ve ATATÜRK; Allah aşkına herşeye atayı karıştırmayın onu tanımadan bilmeden anlamadan herşeye Atatürkü yapıştırıp duran gerçek atatürk düşmanı olan laflar bunlar Atatürk mezarda yok ters dönecek yok kemikleri sızlayacak gibi komik laflar evet kesin paşamın kemikleri sızlıyordur ama sebebi bu canım vatan satılırken kadın -erkek savaşı yaşayan, koka kolanın rock konserlerinde incillerle dans eden hap cekip satılan vatan topraklarına aldırmayan birçare gençlik yüzündendir.
neyse şu sıralar ceviz kabuğunu seyrettiğim için birazda gerginim o yüzden bu kadar çok yazdım daha da yazarım.
sevgili ayşe lütfen kendine gel ve bu saçma saban femine konuşmaları bırakıp daha güzel şeylerden daha üslüplu bir dille yaz burda kadın veya erkek olmana olmamana göre yazışma yapılmıyor motorsiklet sevgisi üzerine kurulmuş bir bilgi paylaşımı ve sohbet sitesi. ha son bir şeydaha söyleyeyim maden sen üstün bilgi düzeyinle avrupayi bir yaşayışı benimsemişsen ki gerçek kokuşmuş bir kültür ve toplumdan bahsediyoruz avrupa diyerek. ve bizlerde maganda az gelişmiş hayvansal güdülerle yaşayan erkekler isek ;
neden resmini koyuyor ve bayan olduğunu belli ediyorsun. çünkü biz sen bayan olduğun için bu site araçılığı ile sana asılırız nede olsa magandayız ya

sevgili bayan siz bu yollardan giderken biz dönüyorduk.
ve lütfen uğrunda düşünmeden öleceğimiz bu vatanın aç işsiz evsiz insanlarını aşalayarak hor görerek pirim elde etmeye calışmayayım. Ve lütfen medeniyetten bahsederken biraz daha düşünelim ve okuyalım. piskolojik savaşın zavallı beyinleri yıkanmış hiç bir fikri olmayan ama çenesi çok çalışan bitik bir genç olduğunuzu belli etmeyin hiç olmazsa bu saçma sözlerinizle.
hadi eyvallah benden bu kadar.