arkanıza kız atarsanız acemiyseniz sakın bu adamın yaptığını yapmayın

amcam motorun önünü kaldırıyor ama ... ....................................... işteeeeeee

http://www.youtube.com/watch?v=jI7gk9GnGiQ

[YT]http://www.youtube.com/watch?v=jI7gk9GnGiQ[YT]

sanırım kızda pek iyi tutunmamış ama Allahtan başında kask varmış.peki ya adama ne demeli :farao::farao::pr:

Son düzenleme:
timam aklımda olsun:mrgreen:
kız tutunsun tutunacağı kadar bi yere kadar... tı tı tı ...

kızı atsak arkamıza ben ne yapıp ne yapmıyacağımı çok ii biliyorumda
yok kiii :pr:

arkanıza bayan almak gibi bi yanlış yaparsanız, her viraj çıkışında tekere kalkın çok güzel oluyoo:cherry:

Motoru,yüzümü,şehrimi vs vs vs değiştirirdim bu kızla tekrar karşılaşmamak için:mrgreen:Bu utançla yaşanmaz:mrgreen::mrgreen:

fena düştü üstünde montta yok her yeri yanmıştır.yazık:pale:

amaaaan........işi bilmeyeni arkana alırsan olacağı o.....bilmiyormu o motorda sıkı sıkı tutunacağını:D:D:d

suçlu olan hanımefendi adamın altında var basıyo:p

95 model Suzuki GSXR 750 bu motor çok hayırsız oluyo parasını ödeyemeden kaza yaptım yav yatıyo kenarda kuzu kuzu mondial le geziyom:salut::salut:

bence suç bayanda çok nazik tutunmuş ve sanki sürücüyü itmiş :silent:benzer bi durumda ben yaşadım ama düşmeye ramak kala arkadaş saolsun indirdi motoru. zaten anlık teker yaptı ve indi. o gün bu gün sımısıkı yapışırım hiç kusura bakmasın süren arkadaş :queen:
bacaklarımla kollarımla sıkarken sürücünün sırtından teması da kesmem. şakası olmaz bu işin

Arkasına atmak bir yana kaldırımda görünce salyaları akan rossi doğmuş ve genlerindeki genetik arızadan dolayı kamyonn kasalarına veya betona izi
çıkan çooook zavalllılar aynı sonu paylaşıyorlar.
Hiç şaşırmadım,sadece arkadakini düşünerek motor sahibi olanlara ve bu
zihniyettekilere....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar