arkanıza kız alacaksanız, önce tırnaklarına bakın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar dün tesadüf eseri bir kızla tanıştım kız güzel hoştu , :joker:sonra motosikletle gezintiye çıktık, çay bahçesinde oturduk meyve suyu içtik, ben tırnaklarını farketmedim, sonra gezip dolaştıktan sonra farkettim ki, kız arkada tutma demirni tutarken tırnaklarıyla boyayı bir güzel çizmiş ::angry2:: sinir oldum ya , sizlerede tavsiyem bu arkadaşlar arkanıza kız almadan önce kesin tırnaklarına bakın :mrgreen:

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Tırnakla veya binip inerken ayakkabı ile çizilen bölgelere şeffaf sticker tarzı bir şey yapıştırırsan boya çizilmez, sticker çirkinleştikcede söker yenisini takarsın.

Hocam sen geçen gün Altınoluktan Edremite giderken düşmemişmiydin.Mesajını okuduğumda şunu gördüm kızın boyanı çizmesi senin motoru yatırmandan daha çok içine oturmuş.Sen dua et sadece motora almışsın.:mrgreen:Yoksa halin hepten haraptı.

ah be kardeşim kız'ı buldunda tırnağınamı geldi sıra:cherry:eek:rtam müsait olsa senin konunla alakalı çok güzel bir söz var ama burda söylenmez sen zaten tahmin etmişsindir:cherry::mrgreen::rendeer:

ah be kardeşim kız'ı buldunda tırnağınamı geldi sıra:cherry:eek:rtam müsait olsa senin konunla alakalı çok güzel bir söz var ama burda söylenmez sen zaten tahmin etmişsindir:cherry::mrgreen::rendeer:

bende ona benzer bişeler diyorum

bi işe kız bulmam gerekiyor bu gün görüşmesi var dün gece teki arayıp biz 3 kişi gelmiyoruz die son dakka golu atınca bana gece 1de az küfür etmedim...:queen:

walla ha kızı buldun tırnaksızını ıstıyon:cherry:

peki arkana aldığın kız için kaskın varmıydı
kuvvetle muhtemel yoktu
Allah muhafaza bir kaza yapsaydınız kafasını çatlatsaydın ne düşünecektin
ama aprdon
kaza riskini düşünseydin zaten yedek kask tedarik ederdin
var sayalım yedek kaskın da hazırdı
o zaman yine yeterli değil
tırnakları çizdiğinden bahsettiğine göre eldiven de hak getire
ama tabii ona da ihtiyaç yok değil mi

neyse
kazasız belasız sürüşler

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ya abicim biz kız bulamıyoruz sen tırnağından bahsediyorsun gelsin binsin isterse motoru götürsün yaa :mrgreen:

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Tesadüfen tanıstın ve arkana aldın sonra cizdi motorunu öylemi tüh tüh :) Ben olsam ağzını burnunu kırardım :)

Ben olsam boya parasını kesin alırdım ver kızım bakalım paraları çizerken iyimiydi derim kimse benim motorumun boyasını çizemez o kadarrrrrrr :p

Oh be arkadaşlar amma abarttınız ya :) ufak çizikleri pasta cila halleder. Varsa derin çizikler ki bu biraz zor. Boyanır gider yaa. Dünya malı bu arkadaşlar.

arkadaşlar dün tesadüf eseri bir kızla tanıştım kız güzel hoştu , :joker:sonra motosikletle gezintiye çıktık, çay bahçesinde oturduk meyve suyu içtik, ben tırnaklarını farketmedim, sonra gezip dolaştıktan sonra farkettim ki, kız arkada tutma demirni tutarken tırnaklarıyla boyayı bir güzel çizmiş ::angry2:: sinir oldum ya , sizlerede tavsiyem bu arkadaşlar arkanıza kız almadan önce kesin tırnaklarına bakın :mrgreen:

kesin senin isteklerin olmadı yoksa böyle şikayet etmezdin seni gidi seni:wiinkk::queen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar