arkadslarr buda benım makınaa

grnt017qm0.jpg

grnt019lr3.jpg

grnt018ms8.jpg

arkadaslarr ocak ayındaa allah nasıp eder see 125cbr alıcammm b ehlıyetıı var ama a2 alamadım daha bunlaa kaçak gezıyomm bu motor 90 cc 1991 modell arızasını hiç gormedım yolda bırakmadı hiç bir yerı degısmedıı honda hayatt ondaaa

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Karşınızda dünyanın en sağlam motoru.

evet yanlış duymadınız. Karterine kullanılmış kızartma yağı koysanız, üzerine 300 kg yük de atsanız, apartmanın üztünden yere de atsanız onu öldüremezsiniz.

Videosu için
http://www.youtube.com/watch?v=qK3nV7MOqo0

Tam bir klasik, bence onu satma ve iyi bak. Klasikleşecek ve değerlenecek göreceksin.:cat:
Hatta videoya bakarsan Klasikleşmiş çoktan.:)

Ustaaa senin elinde bir canavar var haberin olaaa, sakın elinden çıkartmaaa, ciddiyim.:cat: :mrgreen:

yanlıss anlamayınn ama dedemınn en cok ben kullanıyorumm yoldaaa tıkk bılee demedııı ewet abı 16 gırcek motorumm

taşş gibi motorr kısmett olursaa artıkk cbr 125r alacamm

bu motoruu almakk içinn 1.500 ytl verdılerr ama bızz vermedık adamlarr gelıyoo sıfır crıpton r verelım dıyoo biz gıne vermedıkk zaten dedemm saolsunn vermıyoo

daha foto cekecemm ve koyacamm

vallaa abi 90 lık motor suan 90kıloyum arkadasta65 civarında 2 kişi bu motorlaa ibre 85 i gördüüü motor ne titreme varr ne baska bişi varr şaşarıdm kaldımmm

Son düzenleme:
Karşınızda dünyanın en sağlam motoru.

evet yanlış duymadınız. Karterine kullanılmış kızartma yağı koysanız, üzerine 300 kg yük de atsanız, apartmanın üztünden yere de atsanız onu öldüremezsiniz.

Videosu için
http://www.youtube.com/watch?v=qK3nV7MOqo0

evet bende discovery de seyretmiştim cup motorların mucidi honda ve onu imha etmek için üstüne beton dökmek gerekiyor,onun kıymetini bil.

Bizim buralarda da var bu motorlardan.Ve hakikaten çok çok çok... sağlam bir motor.Ölüsü dahi tek marşta çalışır (Abartmıyorum,gerçekten öyle.).

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
evet makina güzelmiş allah kazadan korusun inşallah istediklerine çabuk kavuşursun.

Cok temiz , iyi bak derim ilerde cok para eder ama kiyip satamazsin , ben bu temizlikte herhangi bir araç görmedim , sanki sıfır gibi .
İyi günler:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah kaza vermesin..Korusun ,,hayırla ve sıhhatlee,,,can sağlığıyla kullan.........

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Klasiklerden biri. Değerini bilmek lazım......:cat:

buna benzer birşeyi taylandta görmüştüm.bence bu temizlikte başka yoktur türkiyede.satmayıp beklemek akıllıca olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar