Arkadaşlarla oturduk şoktayız..Kawasaki..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Altın elbiseli adamın tanıtımı yayınlandıktan sonra bi grup arkadaş hala ruh gibi dolanmaktayız.KAWASAKİ hep fiyat konusunda bizi üzmüştü fakat 250SL ile beni(bizi) şokta uğrattı.Şu anın kuruyla 11.500 TL tek silindirli bir canavar yapmış.HEMDE DUNLOP LASTİKLERLE :queen: Bir Honda kullanıcısı olarak 2.motor olarak kesinlikle biraz cüsse olarak ufak olsada 250SL düşünüyorum.Benim 125liği satıp alasım gelsi şu an.Arkadaşlar Honda Türkiyenin mafyası olmuştu artık bir Hondacı olarak totoşlarını indirmenin vakti geldi herkes kawasakiye arkadaşlar yaşasın ucuz fiyata kaliteli ürün :pl:

evet honda biraz pahalıya satıyor ola bilir ama adamlar iyi mal yapıyorlar.
ama biraz daha hızlı olsa :salut:
benimde keşke şimdi başlasaydım motora kawasakim olurdu

Yedek parça ve servisi olmayan bir marka olduğunu herkez unuttu birden ama tercih edilirse akıl başa gelir illa :D

Motosikleti
Forza 250
Çok küçük bu.
Bayanlar yada boyu 175 ve altı olanlar ilgilensin.
Cok komik durmus AEA da.
Tek göstergesini beğendim.
Biraz işcilik vasat gibi ha?
Yeni CBR 250 ye göre.

Hondanın tekeline bırakmadılar 250cc'yi iyi oldu rekabet artar fiyat düşer 3-5 lira daha cebimizde kalır.

Arkadaşlar incelenen motorun en Alçak hale getirildiğini lütfen göz önünde bulundurun. Her halukarda 180 cm üstü kalıplı adamın altında Slim yani ince dizayn bu motor küçük kalır

Çok aşırı kar marjıyla satacağına bunun gibi uygun sat KAWASAKİ birde şu versey fiyatınıda daha uyguna satarsa o da güzel olur

R25 ucuz olsada ovsekk bu sağlam gorunuyor hondanın fıyatlarından bıktık

Su an bu segmentte motosiklet alicak olsam şu (anki fiyatı olmak kaydı ile), Kawayı secerdim bir cbr sahibi olarak. Ama AEA biraz fazla poh pohlamış gibime geldi. Sonuçta bu makinanında eksiği var.

Aea ya bak be adam cinliyi ovse r1 satip cinli alcaniz.... tamam guzel motor tamam bende kawasaki kullanicisiyimda abartmayin isterseniz?

Kawasakinin yedek parçası da var serviside. sadece fakir motoru değil . 100-200 lira fazla para verip özel kargolattırırsan hiç bir sıkıntı yaşamazsın.

İnceleme videosu izleyip gaza gelen genç kardeşimizi izlediniz :)

125 cc yzf veya cbr ın olsa...

gençsin ve 125cc artık tahammul edemiyorsun kanın kaynıyor.

s.kerim görünsütüsünü artık 250cc istiyorum diyorsun(japon ve sıfır, hyo da olur) ve motorun ikinci el 6 bin ediyor:)

konu bana baya tutarlı geldi... Honda artık SS fenerli yapıyor du:bounce:

artık başka takımlar da var, hondanın tuttuğu kendine:king:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kawasaki su yesilden vazgecmedikce...
250 350 450...gider...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar