arkadaslar

yenıyım bu sıtede ve yardıma ıhtıyacım var burada olma sebebım caresızlıgımdır daha once satılık ılanı verdım ama malesef alakalı kımse yok ben 30 yasındayım bır kızım var . malesef bıraz sorunlarımız var ve bır atvmız var bunu acıl paraya cevırmem gerekıyor degerının cok altında bıle satmaya razıyım. bırısı yol gostersın. lutfen ne yapayım??? cok acıl paraya ıhtıyacım var

sahibinden.com oraya da ilan verebilirsin.
umarım bir an önce satıp ihtiyaçlarını görürsün.

sagol verdeım orayada ama beklıyorum. saglık sorunu olmasa o kadar problem degıl ama napalım akılsızlıgımızın cezasını cekıyoruz

Moderatör (forrap)
Dostum şu an kış olduğu için satışlar durgun...Umarım bir an önce satarsın,atv isteyen bi tanıdığım olursa sana yönlendiririm onun haricinde maalesef ki yapabileceğim başka bişey yok :pale:

satılık bölümüne vermişsin ama madeem acil atv nin bilgilerini buraya da yazarsan daha iyi olur umarım biran önce satarsın:rendeer: :cat:

Aytacsu,
Abant, Sapanca, Uludag civarındaki bazı oteller konuklara kiralamak icin ATV bulunduruyor. İstersen onlarada birer mail ativer. Ozellikle yilbasi ve bayram tatil furyasinda belki satın almak isteyebilirler.

2005 model 5600 km de ve 250cc kanunı kırmızı plakalı vınclı 2yıl garantılı. 4000ytl ye verırım pazarlıkta olur

Moderatör (forrap)
Küçük bir hatırlatma bu atv nin 0 km si: 7.825 ytl + plaka masrafları... Arada zaten çok büyük bi indirim söz konusu almak isteyen arkadaşlar bence bunu kaçırmamalı.Eğer sağlık sorunu olmasa yani aciliyeti olmasa bu fiyata bu motor çok zor...Ne diyelim hayırlısı neyse o olsun.

sagol! aslında ıcım gıdıyor ama mecburum ya su an hıc bıseyın onemı yok valla. saglıklıyken kıymetını bılmek lazım ve herseye hazırlıklı olmak lazım.

sağlık sorununuz herneyse çok geçmiş olsun. umarım tez zamanda sorunlarınız çözülür.

umarım hayırlısı olur.. bütün tanıdıklarıma bahsedicem, en kısa zamanda satabilmeniz için sahibinden.com'a da ilan verirseniz işe yarayabilir.. galerilere falan da satabilirsiniz.. pazar günleri kartal'da oto pazarının yanında motosiklet pazarı oluyor götürüseniz eğer bişeyle çıkabilir..

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
aytacsu kardeş.malesef atv için elimizden bişe gelmiyo.hastalığın nedir.söylersen belki ona bi çaresi,yardımı dokunabilecek birisi çıkar
sana acil şifalar diliyorum.umarızki sağlığına kavuşursun.tekrar geçmiş olsun

hala satamadım beklıyorum. kımse aramıyor bıle , bırısı arasa fıyatta kesın anlasıcam ama . belkıde sans yok. yada motorum benı sevıyor

selam herkese acayıp cok sıkıstıgım ıcın atv mı 3750 ytl ye verecegım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar