Motorun hayırlı olsun kardeşim. aynaları sökmüşsün hemen belli.bence geri takmalısın. modifiye olarakta jantlara serit çek. tankped yapıştır. koruma demiri. bideön farı sade bırakmalısın al sana süper modifiye :cat:
kardeşim öncelikle hayırlısı olsun. bu motora yapılacak en tatlı şeyler tankped jantlara kırmızı şerit tampon ve elcik o kadarsessiz kullan orjinal.
vallahi cirlop maşallah...nazar değmesin...ben olsam ne stıcker ne de teknik bişeyler eklerdim...sade daha güzel kardeşim be...
Sen naptın be kardeş arkadaş yeni almış motoru hem 2009 modellerin yuvarlak far olanı yok. Düşün bu arkadaş paraya sıkıştı satmak istiyo senin dediklerini yaptıktan sonra istediği fiyata satabilir mi?Şahsen ben olsam orjinalliği bozulmuş derim fiyatı düşerim.hayırlı olsun aynayı sökmüşsün zaten. yazılarını sök keşke yuvarlak kafa alsaydın daha ii giderdi modifiyee cantları boyaa egzoz yap ama ilk rodajı hallet egzozu öle açç
Sen naptın be kardeş arkadaş yeni almış motoru hem 2009 modellerin yuvarlak far olanı yok. Düşün bu arkadaş paraya sıkıştı satmak istiyo senin dediklerini yaptıktan sonra istediği fiyata satabilir mi?Şahsen ben olsam orjinalliği bozulmuş derim fiyatı düşerim.
Bence hiç oynama arkadaşım çekersen de cantlara bi şerit çek ve güzel bi çanta al ve güzel bi tankpad benim düşüncem.
Allah kaza bela göstermesin güle güle bin...
Sen naptın be kardeş arkadaş yeni almış motoru hem 2009 modellerin yuvarlak far olanı yok. Düşün bu arkadaş paraya sıkıştı satmak istiyo senin dediklerini yaptıktan sonra istediği fiyata satabilir mi?Şahsen ben olsam orjinalliği bozulmuş derim fiyatı düşerim.
Bence hiç oynama arkadaşım çekersen de cantlara bi şerit çek ve güzel bi çanta al ve güzel bi tankpad benim düşüncem.
Allah kaza bela göstermesin güle güle bin...
2009 da yuvarlak kafa yokmu yaa ben uzayy kafayı sevmiyomdaa.:salut:
Bak bide sakal olayı güzel yakışıysaol kardesim , bende öyle yapmayı düşünüyorum jantlara şerit çekcem , bide sakal , depoyada tankpad alcam birde alırsam performans egzozu alcam...
Bak bide sakal olayı güzel yakışıyrginal parçaları hiç bozma benden sana tavsiye.