Arkadaslar, yeni motorcuya yardim lutfen?

Ilk once hepinize selamlar arkadaslar, kendimi yeni diye nitelendirmemin nedeni trafige hic cikmamis olmam. Piaggio'm vardi ama daha yeni sattim. Simdi bir maxi scooter almak istiyorum. Butcem dar oldugu icin onca negatif yoruma ragmen uzak dogu malina ilgi gosterme durumundayim. 3 model arasinda kaldim. Yardimci olursaniz cok sevinirim.

1. Mondial 150 ZAT
2. Asya 150 T1
3. Asya 150 T 19A

Sizce yukaridakilerden hangisi daha iyi...ilk once sunu belirteyim..sahsen Asya 150T1' in tipi pek hosuma gitmiyor, hersey itp olmayabilir evet ama motordan zevk almanin bir yolunun da o motora icimizin isinmasi gerektigi oldugunu dusunuyorum. Mondiali cok begendim...gerek pozitif gerek negatif bir suru sey yazilmis hakkinda...ancak Asya 150T 19A yeni bir model oldugu icin pek bir bilgiye rastlayamadim. Tam maxiscooter mi onu da anlayamadim ama hos bir motora benziyor..bilen varsa sorayim Asya 19A'ya yolcu sirtligi takilabiliyormu? (bellik mi deniyor artik ne ise? :) )

Simdiden cok tesekkurler ilginiz icin.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
eyvahhh.abi işte en zor kısmı işin.karar vermek..allah yardımcın olsun.bende karar verme aşamasında oturup forumdaki tüm yazıları okumuştum sonuç :HALA KARAR VEREMEDİM:queen: işallah şansında yaver gider de iyi bir seçim yaparsın,kolay gelsinn ..

neversoft' Alıntı:
eyvahhh.abi işte en zor kısmı işin.karar vermek..allah yardımcın olsun.bende karar verme aşamasında oturup forumdaki tüm yazıları okumuştum sonuç :HALA KARAR VEREMEDİM:queen: işallah şansında yaver gider de iyi bir seçim yaparsın,kolay gelsinn ..

:mrgreen: Tesekkurler ya, insallah bakalim valla. Ben kartalda oturuyorum, annemler beylikduzunde...yazlik marmara ereglisinde...yani orta uzunluktaki yola da dayanabilecek bir motor istiyorum ama bakalim ya...bir de bir motor alip keske oburunu alsaydim demek var..kafayi duvara vurmamak icin bilenlerden yardim bekliyoruz aheste aheste :pr: :pr: :)

arkadaşım aramıza h.g
sana tavsiyem çin malı alma
honda veya yamaha al bu ikisinin arasında düşün
çin motoru alıp memnunum diene rastlamadım
motorun tipi de önemli ama asıl önemlisi güvenirliliği ve servis ağı
yolda giderken aynanın veya stopların sinyallerin düşmesini istemiyosan tabii
hatta vites somunu bile:))

motorcu kardeşim çok fazla düşünme işin içinden çıkamassın.Eğer bütcen kısıtlı ve çin malı alacaksan hemen hemen hepsi aynı fakat mondialciler cok şikayetci onunbil yeter.HANGİSİNİ ALIRSAN AL ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN KAZASIZ SÜRÜŞLER DİLERİM
:cat:

silverdiver' Alıntı:
sana tavsiyem çin malı alma
honda veya yamaha al bu ikisinin arasında düşün
çin motoru alıp memnunum diene rastlamadım
motorun tipi de önemli ama asıl önemlisi güvenirliliği ve servis ağı
yolda giderken aynanın veya stopların sinyallerin düşmesini istemiyosan tabii
hatta vites somunu bile:))
yahu arkadaşım çin malı alma diyorsun sen bilmedenmi konuşuyorsun yamaha nerenin malı hiç eğilipte şasesinin üzerindeki etiketi görmedinmi ne yazıyor madein chine yani senin anlayacağın piyasadaki motorların çoğu çin malı sağlamını alacaksın hepsi bu kadar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar