Arkadaşlar Yarına kadar ACİL Yardım Bekliyorum

Herkese selam,
Ben Honda CBF 150 motorumu prensipte arife günü sattım.Ama vakit olmadığından işlem yapamadık.Bugün tamam oldu derken bu seferde temiz kağıdı alacağım beşiktaş vergi dairesi tadilatta olduğundan alamadım.Çok yakın olan Karaköye gönderiyolar:silent: Falcon NX4 aldım:cherry: kapora da verdim acıkcası ve motoru teslim alıcam kendi motorumu elden çıkaramadım bu aksilikler yüzünden.Yarın sabah halletmem lazım.Heyacan yaptıkça olay uzadı:pr:Temiz kağıdını hangi vergi dairelerinden alabilirim?Vatan caddesi dediler ama hangi vatan cağlayan mı?yoksa aksaray mı?iş yerim mecidiyeköye bilen varsa yakın yerleri yazarsa sevinirim.Herkese ::thanks:

aklıma gelen istasyon libadiye caddesindeki..başka hatırlamadım

Motosikleti
Dl650vstorm
cevap

beylikdüzünde e-5 in sağında var fazla kalabalık olmuyor ,sefaköy k.çekmece arasında gene e-5 in sağında vergi dairesi var, birde karaköy de kat otoparkının arkasında galata vergi dairesi var ,aklıma gelenler bunlar buralardan temin edebilirsin fazla bi zaman da almaz 5-10 dakikalık bi iş

Kadıköy altıyolda da temiz kağıdı alabilceğin vergi dairesi var.

Mersin İl Temsilcisi
mersinde tarfik tescil şubesinde devralırken-devrederken borcu yoktur kağıdnı alabiliyoruz. vergi dairesine bir oda tahsis edilmiş. bu çok hoşuma gitti...

Vatan caddesinde olandan kimsenin bilgisi yok sanırım?ben gündüz mecidiyeköyde olduğumdan bana en yakın orası gibi.yoksa kadiköy çok uyardı.alım satım masrafının ne kadar tutucağı hakkında fikri olan varmı?

Ragnosan vatan caddesindeki vergi dairesi aksaray ilerisindeki vergi dairesidir ve en azından 10 tane vergi dairesi müdürlüğü vardır...aksaraydan vatan caddesine girince 400-500 m ilerde sağdadır...

Aynı zamanda Şirinevler'in ilerisi mahmutbey'de de nakit vasıtaları vergi dairesi vardır...

Herkese teşekkür ederim..ama sanırım en yakın karaköy galata v.d. olucak.Çünkü beylikdüzü,şirinevler,aksaray malum çok uzak ve benim bu iş için fazla vaktim yok:farao: masraf ne kadar tutur sizce falcon için?

kapalı dediğin beşiktaş vergi dairesi ali sami yen stadının altındaki yermi bilmiyorum ama orda da bi, vergi dairesi var ben ordan aldım bu zamana kadar temiz kağıtlarını veya da cevahir otelin orda bi vergi dairesi var şişli vergi dairesi olabilir emin değilim

evet stadın arkasındakini diyorum.tadilat varmış temiz işlemleri yapılamıyormuş

kapalı dediğin beşiktaş vergi dairesi ali sami yen stadının altındaki yermi bilmiyorum ama orda da bi, vergi dairesi var ben ordan aldım bu zamana kadar temiz kağıtlarını veya da cevahir otelin orda bi vergi dairesi var şişli vergi dairesi olabilir emin değilim

Cevarhir'in az ilerisinde sağda Mecidiyeköy V.D. var ama Nakil vasıtaları şubesi yokmuş şimdi baktım...

Bu arada dediğin gibiymiş:

''Nakil Vasıtaları Vergi Dairesi Müdürlüğü ESENTEPE TAHSİLAT ŞUBESİ'nin Faaliyetleri 15.10.2007 Tarihinden İtibaren Geçici Olarak Durdurulmuştur. [10.10.2007]''

http://www.ivdb.gov.tr/duyurulan/duyuru/10102007.htm

İstanbulda yer alan Nakil Vasıtaları vergi daireleri aşağıdaki linktedir...

http://www.ivdb.gov.tr/iletisim/nakil.htm

Ayrıca temiz kağıdı alma işlemi sıra yoksa çok fazla sürmemektedir bilginize...:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar