arkadaşlar yardım lütfen!!!

jar

motorseverler; hayırlısıyla yakında ilk motorumu alıcam ama ne yapsam bilmiyorum.altımdaki motorun çok yavaş olmasını istemem tabiki uzun yollar yapacaım ama bütcem kısıtlı.kısacası fazla yavaş olmayan sorunsuz yedek parça sı ucuz ve kolay bulunabilen ve güzel görünümlü bir motor istiyorum ve yardım larınızı bekliyorum.düşündüğüm birkaç motor var:kanuni seyhan 150, jinlun 250 chopper, yamaha ybr 125, keeway superlight 150 gibi.önerileriniz ve bu motorlar hakkında iyi kötü görüşlerinizi bekliyorum..:silent:

Ucuz olsun kaliteli olsun ve arıza çıkarmasın bence içlerindeki bu tabirlere en çok yaklaşan hatta uyan motor YBR125

yeliz sen de kendini tanıtırsan iyi olurdu aslında:)
bir tanışma topiği açmanı tavsiye ederim:cat:

jar

ya o yazıları okudum da şu kanuni seyhan 150 hakkında hiç bir yazı göremedi hep 250 cc liği ile ilgili bir yazı var o kadar kötü bir motor mu =? :silent:

önce hoşgeldin.
birincisi, forumun amacı bilgi birikimi yaratarak yeni gelenlerin kolayca bilgiye ulaşmasını sağlamaktır. burada dediğin modeller hakkında sayfalarca yazı var. o insanlar bizler için yazdı o kadar yazıyı. isteseler messenger kullanır, kendileri bilgilenir, biz de aval aval bakardık. birincisi bu.
ikincisi, sen şimdi model önerileri aldın. buraya alacağın cevap sayısı topu topu 50'dir. ve bu 50 kişinin içinde en iyi motor hakkında bilgisi olmayan kişiler olabilir, ve sen o motorun kötü olduğunu düşünürsün. veya tersi birisi kötü bir motoru çok övebilir. sağlıklı karar vermek için mümkün olduğunca çok kaynaktan yorum okuman gerekli. bunun en iyi yolu da modellerle ilgili başlıkları bizzat senin okuman.

jar

setr ve watercolours , 2nizinde önerileri için teşekkür ederim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar