Arkadaşlar Yardım Lütfen(Model Seçimi)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar istanbulda oturuyorum ve suzuki hayabusa,kawasaki ninja gibi motorların hastasıyım yani super-sport..Ancak malum fiyatları baya yüksek hepsinin..Şöyle ucuz birşey istiyorum Honda CBR 125R'ye baktım ama ben kalıplı biri olduğum için benle hoş duracağını düşünmüyorum..Acaba böyle 5-6 milyar civarları bulabileceğim 98 modele kadar super sport varmı bildiğiniz satan ? veya bi model..Teşekkürler şimdiden hepinize..

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
cbr125 nire kawasaki ninja nire , iyice düşündünmü :silent:

önce altyapı nedir onu bir öğrensek. ne kadar tecrübe var. motoru sevmek güzel de tecrübe konusunda bilgi olmadan havaya konuşmuş oluruz?

arkadaşlar istanbulda oturuyorum ve suzuki hayabusa,kawasaki ninja gibi motorların hastasıyım yani super-sport..Ancak malum fiyatları baya yüksek hepsinin..Şöyle ucuz birşey istiyorum Honda CBR 125R'ye baktım ama ben kalıplı biri olduğum için benle hoş duracağını düşünmüyorum..Acaba böyle 5-6 milyar civarları bulabileceğim 98 modele kadar super sport varmı bildiğiniz satan ? veya bi model..Teşekkürler şimdiden hepinize..

Arkadaşım sende hoş dursun diye motor almasan daha iyi edersin, bu bir zevktir senin keyif alman önemli, üstünde nasıl durduğu değil. Ayrıca tecrüben yoksa 250cc üzeri bir motor alma (ki bence 125-150cc daha uygundur), önce en az 10000km deneyim kazanmadan daha büyükleri düşünme bile.

hayırlısı olsun

Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
Sebep:  Mevcut başlık. Lütfen başlık açmadan önce benzer konuların varlığını öğrenmek için ARAMA yapınız.
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar