- Konu Yazar
selam arkadaşlar. yaklaşık olarak bi seneden fazla zamandır siteyi takip ediyorum. ilk motor alma sevdasına düştüğümde gönderdiğim mesajdan beri sitedeki pekçok arkadaştan aldığım bilgiler doğrultusunda aradığım motorsiklet kafamda şekillenmeye başladı sonunda. ama hala birsürü soru işareti mevcut.
öncelikle alacağım motosiklet başlangıç motosikleti olacak. haliyle cbf 150-ybr 125 tartışmasının galibi hiçbi zaman olmayacak sanırım
bu motorları görme fırsatım oldu. ikisi hakkında söylenenlere katılıyorum. yalnız bi nokta varki iki motorunda görselliği beni tatmin etmedi açıkçası. daha doğrusu bana cazip gelen motorlar cruiser tarzı. öte yandan kayseri'de yaşıyorum. motosiklete hobi maksatlı bineceğim ve açıkçası sadece haftasonları binme fırsatım olacak. yani tabiri yerinde ise "eşşeğe biner gibi" binemeyeceğim. ve de ayırmayı planladığım bütçe 3,500- 4,000 ytl civarı.
tam bu noktada sorum şudur:
1- cruiser tipi kanuni caracal 200'ü görme fırsatım oldu. bunun yanında regal raptor DD250E, DD250E-9, DD250E-9B ve yamaha virago XV250 öneren arkadaşlar oldu. virago tam benlik bi motor olsa da hem ikinci el hemde fiyat yönünden cazip olmamakta. diğer yandan kanuni'nin tiger, seyhan falan modelleri var bunlarında görselliği fena değil. ya aklım gittikçe karışıyor be. bunların farkı ne? hava soğutmalı mı iyi olan su soğutmalı mı? yada daha doğrusu bana farkeder mi? haliyle profesyonel anlamda binmeyeceğim sonuçta.
2- ne olursa olsun boşver bunları cbf 150 yada ybr 125 al mı? dersiniz.
3- başka marka model öneriniz var mıdır? ve varsa kayseri'ye yakın bi yerde var mıdır?
şimdiden teşekkür ediyorum. görüş ve önerileriniz için...
öncelikle alacağım motosiklet başlangıç motosikleti olacak. haliyle cbf 150-ybr 125 tartışmasının galibi hiçbi zaman olmayacak sanırım
tam bu noktada sorum şudur:
1- cruiser tipi kanuni caracal 200'ü görme fırsatım oldu. bunun yanında regal raptor DD250E, DD250E-9, DD250E-9B ve yamaha virago XV250 öneren arkadaşlar oldu. virago tam benlik bi motor olsa da hem ikinci el hemde fiyat yönünden cazip olmamakta. diğer yandan kanuni'nin tiger, seyhan falan modelleri var bunlarında görselliği fena değil. ya aklım gittikçe karışıyor be. bunların farkı ne? hava soğutmalı mı iyi olan su soğutmalı mı? yada daha doğrusu bana farkeder mi? haliyle profesyonel anlamda binmeyeceğim sonuçta.
2- ne olursa olsun boşver bunları cbf 150 yada ybr 125 al mı? dersiniz.
3- başka marka model öneriniz var mıdır? ve varsa kayseri'ye yakın bi yerde var mıdır?
şimdiden teşekkür ediyorum. görüş ve önerileriniz için...