Arkadaşlar Yardim Ederseniz Sevinirim

en kısa bir zamanda ankaradan veya eskişehirden başlayıp bosnaya bosnada katledilen binlerce insanı anmak amacıyla bişreysel olarak bir yolculuga cıkmayı düşünüyorum veya tüm şehitlerimizin adına tüm illerdeki şehitlikleri ziyaret ederek bir parca toprak alarak ankarada anıtkabire götürmek gibi bir fikrim var fakat sizlerden gelebilecekfarklı bir düşünce veya öneri olursa sevinirim.Bosnaya daha olumlu bakıyorum ermeni soykırımından bahseden avrupanın daha dün gibi 1992 yılında binlerce kadın çoluk çoçugun kıyımına göz yumması kabul edilemez amna bu işin amacı birazda ses getirmek olmalı fikir ve düşüncelerinizi bekliyorum saygılarımla tel:0 536 632 04 88 şahin sevim

szr

Bu tür şeylerin ses getireceğine inanmıyorum ; çünkü insanlar bunu anlayabilecek samimiyet ve seviyeye sahip değil. Bunun yerine ülkemizdeki her fert bu konuda kendine düşeni yaparak ülkesi adına ve gelecek nesilleri ve şu an yaşayan neslide etkileyerek, uyandırarak, harekete geçirerek, onları eğiterek ; ülkemizi dünya nın süpergücü seviyesine getirmekle görevlerini gerçekleştirmiş olurlar tümevarım yöntemi ile her fert ne kadar kendini geliştirir eğitirse ülke olarakta hatta dünya olarakta o dercede bunun faydasını görürüz.

Yardımcı olamadım özür dilerim:pale:

arkadaşım senin fikrin de bu şekilde ve elbetteki fikrine saygı duyarım

arkadaşım ankaraya gelmeden mutlaka haberimiz olsun anıtkabire giderken beraber gideriz ama inan bende ses getireceğini sanmam. çünki o kadar şehit verdik bi ton binlerce kişilik yürüyüş oldu bak o bile unutuldu.....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar