Arkadaşlar Ucuza Sigorta Yaptırdım

Motorum Bajaj Pulsar
Yaş 25
Plaka 41
Dün çoğu sigortacıyı dolaştım en ucuz 570 tl dediler 1200 tl çeken bile oldu. Ben 34 plaka 2013 model hyosung'a bile 508 tl yaptırmıştım. En son Demir Sigortaya buldum ve 192TL yaptırdım şaşırdım açıkcası. Bu sigorta firmasınıda ilk defa duyuyorum :D bilginiz olsun bir bakın derim

benımkıde demır sıgorta 390 tl 18 yasında olmam 34 plaka olmam ama normal standart sey yanı benımkı sıgorta

bu sigorta fiyatlarını bir türlü çözemedim neye göre düşük neye göre yüksek anlık fiyatlar değişiyor

200 tl vermıssın kocaelınde oturuyon bıde ucuz yazıyon buraya:silent:
2 ay mı oldu motorculuga baslayalı
oburude 400 tl normal yazmıs tovbe tovbe senın normal karsılaman yuzunden bende yuksek fıyat odemek zorunda kalıyorum.
arkadaslar 2 sene oncesıne kadar 56 tl ıdı sıgorta

200 tl vermıssın kocaelınde oturuyon bıde ucuz yazıyon buraya:silent:
2 ay mı oldu motorculuga baslayalı
oburude 400 tl normal yazmıs tovbe tovbe senın normal karsılaman yuzunden bende yuksek fıyat odemek zorunda kalıyorum.
arkadaslar 2 sene oncesıne kadar 56 tl ıdı sıgorta

Hayır 2009 dan beri aktif bir şekilde motosiklet kullanıyorum. Evet eskiden bende o fiyatlara yaptırıyordum. Şimdi 56 tl yaptırsın biri helal olsun derim eskidendi o fiyatlar. 41 plaka da istanbula yakın olduğu için hemen hemen fiyatlar aynı sayılır, ayrıca İstanulda oturuyorum. Dün o kadar yer dolaştım hepsi uçuk fiyatlar verdi en uygununu bulunca yaptırdım ve buraya arkadaşlara yardımcı olmak için paylaştım. Şimdi benim yüzümden mi yüksek fiyat ödemek zorunda kalıyorsun ? Kötü bir şey mi yaptım ???

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:12 ----------

Ayrıca normal karşılamıyorum ama yapabileceğimiz bir şey var mı ? Varsada söyle yapalım ? Bende isterim 56 tl sigorta yaptırmayı herkes ister. İnsanın canımı sıkmaya bayılıyorsunuz ya vallahi sanki benim yüzümden pahalıya sigorta yaptırmışsın

Ergo sigorta motosiklette en uygun fiyatı veriyor. Ben de dolaştım 26 plaka için 65TL fiyat çıktı.

kolest senın sigorta yaptırmana bısey demedım.
192 yı normal bulmana bısey dedım

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Eskisi gibi eğil malesef fiyatlar çok yükseldi.

Arkadaslar artik ucuza Trafik sigortasi yok o Demir Sigortada henuz durumu farkedememis batik sigorta sirketi.

Bundan sonra kasko fiyatinin %70 ine kadar trafik fiyatlari gorebileceksiniz sasirmayin..

Ha bu noktadan sonra sigorta sirketleri detay analize girdiginde artik Suzuki ,Yamaha, kawasaki gibi yedek parcada pahali markalarin trafik sigorta primlwri minimum 1000 tl olucak ve motor alirken bunu herkes gozden gecirecek..

Bunun sorumlusu sigorta sirketleri degil motoru arabayi 100 liraya satip yedek parcalarini 500 e satan uyanik distributorlerindir.

Cezayi sigorta sirketi cekiyor..Artik maymun gozunu acti ucuza trafik sigortasi bu sene sonsur biline .

Trafik sigortası siz suçlu iseniz karşı tarafın hasarını öder, sizin motorun parçası pahalı olsa da ucuz olsa da farketmez, ödemez.

vay arkadaş fiyatlara bakın bence plakayı değiştirin :) bana 53 tl fiyat çıkardılar çok dedim :mrgreen: yaş 30 plaka 09 :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar